Piston Basic Fresh kulaklık nasıl?

30 liraya alabileceğin maksimum performansı verir. Çok ekstrem ses düzeyi ve kalitesi yok ama 30 liraya daha iyi alamazsın günlük kullanım ve biraz müzik için yeterli. Ben 2 ya da 3 tane aldım şimdiye kadar. Biraz benim hor kullanmamdan hepsini bozdum ama kullandığım süre boyunca memnun kaldım.

30 liraya alabileceğin maksimum performansı verir. Çok ekstrem ses düzeyi ve kalitesi yok ama 30 liraya daha iyi alamazsın günlük kullanım ve biraz müzik için yeterli. Ben 2 ya da 3 tane aldım şimdiye kadar. Biraz benim hor kullanmamdan hepsini bozdum ama kullandığım süre boyunca memnun kaldım.
Piston Basic Edt. kullanıyorum. Memnunum.
Telefonuna da uyum sağlayacaktır. Hayırlı olsun.
ne kadar gideri var çok kısa da sürmesin 2 3 ay giderse iyi olur ama 30 TL'ye :/

Benimkiler 1-2'şer ay gitmişti ama tamamen benden kaynaklı :D içiniz rahat olsun dandik bir şey gelmiyor. Ama kulağa takılan yeri biraz geniş gelmişti bana azıcık ağrıtmıştı.

Üstüne para ekleyip Jbl c100 de alabilirsin. Kendim kullanıyorum memnunum. Mikrofon ve ses kalitesi oldukça iyi

Çin markalı kulaklık olduğu için koronavirüs olabilir diye şüpheleniyorum, sizce var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne para ekleyip Jbl c100 de alabilirsin. Kendim kullanıyorum memnunum. Mikrofon ve ses kalitesi oldukça iyi
dediğin kulaklığın tasarımı çok saçma bence beğenmedim onu varsa başka şekli şemali düzgün ona bakabilirim :D

Bende Jbl t110 var kablolu olanı. Bayağı yüksek ve kaliteli sesi var 80 liraydı sanırım. Bütçen yeterse o çok daha uzun ömürlü olabilir.

Kulaklıkla virüs bulaşması imkansız :D merak etme zaten ürünler muhtemelen aylardır Türkiye'dedir.

Ses çok fazla önemli değil bana iyi dayanan, kaliteli mikrofonu olan bi tane kulaklık lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklıkla virüs bulaşması imkansız :D merak etme zaten ürünler muhtemelen aylardır Türkiye'dedir.
inşallah öyledir sdkğasd

Bu arada yazmayı unutmuşum piston beklentini rahatlıkla karşılar

Geri