arminus
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Bu kulaklık nasıl? Birde Samsung'a uyarmı Samsung J7 Prime telefonum var. bim kulaklığı gibi 2 günde elimde patlamaz umarım
Piston Basic Edt. kullanıyorum. Memnunum.Bu kulaklık nasıl? Birde Samsung'a uyarmı Samsung J7 Prime telefonum var. bim kulaklığı gibi 2 günde elimde patlamaz umarım
30 liraya alabileceğin maksimum performansı verir. Çok ekstrem ses düzeyi ve kalitesi yok ama 30 liraya daha iyi alamazsın günlük kullanım ve biraz müzik için yeterli. Ben 2 ya da 3 tane aldım şimdiye kadar. Biraz benim hor kullanmamdan hepsini bozdum ama kullandığım süre boyunca memnun kaldım.
ne kadar gideri var çok kısa da sürmesin 2 3 ay giderse iyi olur ama 30 TL'ye :/Piston Basic Edt. kullanıyorum. Memnunum.
Telefonuna da uyum sağlayacaktır. Hayırlı olsun.
Geçen yaz aldım, hala sorunsuz kullanıyorum.ne kadar gideri var çok kısa da sürmesin 2 3 ay giderse iyi olur ama 30 TL'ye :/
dediğin kulaklığın tasarımı çok saçma bence beğenmedim onu varsa başka şekli şemali düzgün ona bakabilirimÜstüne para ekleyip Jbl c100 de alabilirsin. Kendim kullanıyorum memnunum. Mikrofon ve ses kalitesi oldukça iyi
inşallah öyledir sdkğasdKulaklıkla virüs bulaşması imkansızmerak etme zaten ürünler muhtemelen aylardır Türkiye'dedir.