Jbl T110 var hem kablosu daha iyi hemde ses kalitesiÇin markalı kulaklık olduğu için koronavirüs olabilir diye şüpheleniyorum, sizce var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin kulaklığın tasarımı çok saçma bence beğenmedim onu varsa başka şekli şemali düzgün ona bakabilirim![]()
Kesinlikle verdiğin paranın üzerinde kalitesi var. Daha yüksek bütçen yoksa kesinlikle al. Askeriyede kullandım, hala da kullanıyorum. Bozulma yok. Neredeyse 1 yıl oldu.Bu kulaklık nasıl? Birde Samsung'a uyarmı Samsung J7 Prime telefonum var. bim kulaklığı gibi 2 günde elimde patlamaz umarım
bütçe var JBL T100 mu yoksa Piston Basic mi?Kesinlikle verdiğin paranın üzerinde kalitesi var. Daha yüksek bütçen yoksa kesinlikle al. Askeriyede kullandım, hala da kullanıyorum. Bozulma yok. Neredeyse 1 yıl oldu.
Bu kişisel bir şey. Ses kalitesi kesinlikle jbl ama malzeme kalitesinde xiaomi'nin eksik yanı yok belki fazlası vardır.Param var biraz daha dinleyeceğim diyorsan 60 lira fark verip jbl alabilirsin.bütçe var JBL T100 mu yoksa Piston Basic mi?
yok ben sadece mikrofonu iyi olan bi tane kulaklık arıyorum kaliteli. Çünkü fazla sesten rahatsız olan biriyim.Bu kişisel bir şey. Ses kalitesi kesinlikle jbl ama malzeme kalitesinde xiaomi'nin eksik yanı yok belki fazlası vardır.Param var biraz daha dinleyeceğim diyorsan 60 lira fark verip jbl alabilirsin.
Mikrofonu güzel değil.Sessiz ortamda idare eder. Dış mekanda kötü.yok ben sadece mikrofonu iyi olan bi tane kulaklık arıyorum kaliteli. Çünkü fazla sesten rahatsız olan biriyim.
Video falan kaydedecekse belki kötü gelir ama telefon görüşmesi çok rahat ve anlaşılır yapılıyor.Mikrofonu güzel değil.Sessiz ortamda idare eder. Dış mekanda kötü.
T110 çok memnun bırakır şu an onu kullanıyorum daha önce 3 tane piston kullandım t110 çok daha iyi oluro zaman JBL T110 alayım