pes artık itopya

Reaksiyon skoru
21
dün sepetime eklemiş olduğum
GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart

bir günde fiyatı 479 liradan 619 liraya fırlaması pes doğrusu, şu bayram bitsin parçaları sipariş verelim dedik her gün bir parçanın fiyatı 15-20 lira artıyo ama bu sefer ki uçurum fiyat farkı nedir ? !!!!!

bu arada ürün linki;

Dolar düştüğü için biraz daha kar etmek istemişler belli ki :D

Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart

bir günde fiyatı 479 liradan 619 liraya fırlaması pes doğrusu, şu bayram bitsin parçaları sipariş verelim dedik her gün bir parçanın fiyatı 15-20 lira artıyo ama bu sefer ki uçurum fiyat farkı nedir ? !!!!!

bu arada ürün linki;
Ben olsam itopyadan bir kablo bile almazdım

bayram dolayısıyla mesajlarınıza ve telefon çağırılarınıza cevap veremeyiz deyip fiyatı nasıl yükseltebiliyorlar acaba .. yine sinir olduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam itopyadan bir kablo bile almazdım
sanırım öyle olacak

sinsitopya

bayram dolayısıyla mesajlarınıza ve telefon çağırılarınıza cevap veremeyiz deyip fiyatı nasıl yükseltebiliyorlar acaba .. yine sinir olduk

sanırım öyle olacak
Ben o olacak kelimesini olsun olarak görüyorum :D

Amazon'un Almanya şubesinden alın arkadaşlar hiç uğraşmayın. Öyle toplu bir şeyler alıyorsanız dolar kuruna göre satın alır kar edersiniz. Ben öyle yaptım imzamdaki sistemin yarısı Amazon'dan alındı. Klavyesinden faresine kadar 12 bin tuttu. Hiçbirinden de kısmadım.

Amazon'un Almanya şubesinden alın arkadaşlar hiç uğraşmayın. Öyle toplu bir şeyler alıyorsanız dolar kuruna göre satın alır kar edersiniz. Ben öyle yaptım imzamdaki sistemin yarısı Amazon'dan alındı. Klavyesinden faresine kadar 12 bin tuttu. Hiçbirinden de kısmadım.
İmzan gözükmüyor hocam

gönderim süresi ne kadar oluyor

Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart

bu arada ürün linki;
480 TL ye bayram öncesi almıştım. Şu an s2h lar 550 TL ye bulunabiliyor eğer Rami 3600mhz ye kadar çıkartmayın 3200 de birakicaksan s2h almanı öneririm ben normal h aldım mosfet sogutucusu önemli dedi herkes geri göndermek istemiyorum ama sen yine benim yaptığımı yapma diye yazım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,628
Üyeler
188,136
Son üye
LiXR
Geri