Halil014
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
Niye daha güçlü olmasın ? 865 mi 870 mi ?F3'ün daha güçlü olduğunuda nerden çıkardınız?
Niye daha güçlü olmasın ? 865 mi 870 mi ?F3'ün daha güçlü olduğunuda nerden çıkardınız?
Ama 2 side neredeyse aynı fiyatdalar ?PUBG kaynaklı bir şey. Pazarlama taktiği. Mesala 45fps verebilcek güce sahip telefon var diyelim fakat 30fps destekliyor misal. Adam diyor ki düşük bütçeli telefonlarım yüksek fps veriyorsa adam neden benim yüksek bütçeli telefonlarıma daha fazla para versin ki ?
F3'ün daha güçlü olduğunuda nerden çıkardınız?
Söz konusu sadece fiyat değil ki. Segment değil ki.Ama 2 side neredeyse aynı fiyatdalar ?
Çalışanlar genelde bilgisiz oluyor.Mi store'a gittik alışveriş için defalarca sordum mi 10t daha güçlü dediler kandırılmışım öğrendiğim iyi oldu tşk
O zaman F3 almak mantıklımıdır ?Çalışanlar genelde bilgisiz oluyor.
Mı 10t de sabit 90 fps veriyor bir kaç kere oynadım çok akıcı bir telefon şu an bende redmi note9 var bunu satıp ben de mi 10t alacağım üstelik 144hz ekran ve hdr 10 desteği ile aşırı canlı oyun deneyimi sunuyorPeki F3 sabit 60 fps verebilir mi ?
865-870Mi10T de Snapdagon 665 var F3 de 670 var yani üst modeli
Pardon 8 yerine 6 yazmışım865-870
F 3 de 120hz 10 t de 144 hz ekran var. Ama f3 ün hızlı şarj özellikleri daha iyi. Sabit 90 veriyorsa 3-4 oynadıktane sonra bile onu alın.Ama 2 side neredeyse aynı fiyatdalar ?
Yok ondan değil pubg mobilede iyi fps alıyorsam diğer oyunlarıda iyi açar diye düşünmüştüm.PUBG Mobile artık oynanmaz geçen girdim Pochinki atlayan yok. :d
PUBG Mobile artık oynanmaz geçen girdim Pochinki atlayan yok. :d