Hangisini almak daha mantıklı?

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Biliyorum çok fazla konu açtım bununla ilgili fakat çok fazla seçenek var gerçekten,
Corsair Glaive RGB Pro mu alıyım yoksa Corsair Harpoon RGB Wireless mi?
Glaive RGB Pro;

Harpoon RGB Wireless;

Lütfen nedeniyle birlikte yazın çok kez dedim ama yinede nedeniyle yazmıyorsunuz, kablosuz olan tek şarjda beni kaç saat götürür (CS-GO ve PUBG için)

Hocam bence glaive daha iyi 18.000 DPI 'ı varmış yeter diye düşünüyorum hemde kablolu , üzerinde 7 adet tuş bulunuyormuş . O tuşları özelleştire bilirsen müthiş olur senin için diye düşünüyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum çok fazla konu açtım bununla ilgili fakat çok fazla seçenek var gerçekten,
Corsair Glaive RGB Pro mu alıyım yoksa Corsair Harpoon RGB Wireless mi?
Glaive RGB Pro;

Harpoon RGB Wireless;

Lütfen nedeniyle birlikte yazın çok kez dedim ama yinede nedeniyle yazmıyorsunuz, kablosuz olan tek şarjda beni kaç saat götürür (CS-GO ve PUBG için)
Hocam açtığınız konu da da söylediğim gibi ; bence glaive daha iyi 18.000 DPI 'ı varmış yeter diye düşünüyorum hemde kablolu , üzerinde 7 adet tuş bulunuyormuş . O tuşları özelleştire bilirsen müthiş olur senin için diye düşünüyorum :)

Hocam bence glaive daha iyi 18.000 DPI 'ı varmış yeter diye düşünüyorum hemde kablolu , üzerinde 7 adet tuş bulunuyormuş . O tuşları özelleştire bilirsen müthiş olur senin için diye düşünüyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam açtığınız konu da da söylediğim gibi ; bence glaive daha iyi 18.000 DPI 'ı varmış yeter diye düşünüyorum hemde kablolu , üzerinde 7 adet tuş bulunuyormuş . O tuşları özelleştire bilirsen müthiş olur senin için diye düşünüyorum :)
Teşekkürler, en ucuz linki atarmısın.

Bilmiyorum Hocam ben göremedim itopya da o yüzden incehesapın kini attım
Yanlışlıkla 2 kere yazmışım pardon, şimdi baktımda birinde aliminyum yazıyor

CS;GO için hız,döndürme hızı önemli bir unsur ve Corsair Glaive'de 18,000 DPI var. Yani demem o ki PUBG , CS;GO oyunları için en ideal Corsair Glaive.

Kablosuz mouse almayın önermiyorum hiçbir şekilde, evde wifi kullanıyorsanız eğer 5 GHz bandında yayın yapan modeminiz yoksa modem sinyalleri ile mouse sinyalleri karışıyor. İnternette wifiyi kullanan cihazlardan indirme falan yaparken veya Instagram tarzı uygulamalara girildiğinde mouse kullanılmayacak kadar takılmaya başlıyor. İyice araştırıp karar verin derim

Geri