2023 Seçimlerinde Bizi Ne Bekliyor?

Ben hiç merak etmiyorum. Umudum kalmadı çünkü. Kim geçerse geçsin daha iyi olacağımızı düşünmüyorum.
Bu ne demek oluyor hocam? Yani gelişememizdeki sıkıntı toplum mu yoksa iyi yönetebilecek kimsenin gelme ihtimali olmaması mı?

Yani bence her türlü cumhur ittifakı alır

Bu ne demek oluyor hocam? Yani gelişememizdeki sıkıntı toplum mu yoksa iyi yönetebilecek kimsenin gelme ihtimali olmaması mı?
Toplumdur malum orta doğu toplumu olunca böyle oluyor. Ancak İsrail hariç nereden baksam orta doğuda tek gelişmiş devlet İsrail çünkü o bir istisna İsrail gelişmiş ülke hali hazırda.

parti parti değilde aday olarak bakmanız lazım
iyi parti kendi adayınıda çıkarabilir
Bence HDP cumhur ittifakına girmezse ortak aday mansur yavaş veya imamoğlu olur ama girerse İP kendi adayını çıkarırı

parti parti değilde aday olarak bakmanız lazım
iyi parti kendi adayınıda çıkarabilir
İyi parti kendi adayını çıkarırsa oylar fazla bölünecek. Sonuç olarak yine AKP'nin oranı yüksek olacak bence.

Ama bence yine AKP kazanır küçük bir ihtimal mansur yavaş oluraa CHP alabilir

Erdoğan'ı zorlu günler bekliyor. Neredeyse herkes Erdoğan'i devirmek için çabalıyor.

Ben hiç merak etmiyorum. Umudum kalmadı çünkü. Kim geçerse geçsin daha iyi olacağımızı düşünmüyorum.
Zaten kimse iktidar değişince mucizeler olacağını beklemesin min 10-15 yıl yine böyle sürer bence,
Mansur yavaş veya İmamoğlu olacağını düşünüyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,728
Üyeler
186,782
Son üye
emre0209
Geri