Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
İç savaş
İşim olmaz. Ben gönüllü olarak doğru bildiğimi savunurum, ötesi beni ilgilendirmez.Bu dönem akp adayı @Fevkelade1i olacakmış
Çıkamaz. Çıkarsa seçimi kaybedecek, elinden hiçbir şey gelmiyor.Bu arada HDP millet ittifakına girerse bence İP çıkar
HDP ittifağa girerse bal gibide çıkacak görürsünüzİşim olmaz. Ben gönüllü olarak doğru bildiğimi savunurum, ötesi beni ilgilendirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkamaz. Çıkarsa seçimi kaybedecek, elinden hiçbir şey gelmiyor.
Seçmeni çıkabilir ama yönetim çıkamaz.
Hiçte bekleniyor kardeşimSeçim sonucundan sonra güzel bir Türkiye bekliyor.
Belli olmaz.Hiçte bekleniyor kardeşim
Z kuşağı çok hayalperest CHP gelince ülkenin düzeltmeyi bırak dahada kötüye gideceğini düşünüyorumBelli olmaz.
Z kuşağı oy kullanacak ve görünen o ki gözü açık bir kuşak.
2023'e kadar ekonomi ve mülteci sorununa çözüm bulmak zorunda Cumhur İttifakı. Devlet Bahçeli bugün, bunun ilk adımlarını açıkladı.Biliyorsunuz ki 2023'te cumhurbaşkanlığı seçimi olacak ve çok fazla iddia var. 2018 seçimlerinden sonra patlak veren döviz ve borç krizi ve her geçen sene daha da artan bir mülteci krizi var.
Yalan dolan. En son Kılıçdaroğlu çok önemli bir belge açıklayacaktı, havada kaldı. Ellerinde delil olsa şimdiye milyon kez açıklarlardı. İstanbul seçimlerini kazanında "Vakıflara para yediriliyor." diye reklam yaptılar. Vakıflar dava açtı, belediyenin nereye para harcadığı falan araştırıldı. Sağa sola para aktarılmadığı ortaya çıktı, mahkeme kararı var. Adamlar T3 Vakfını suçladı İBB'yi eline alınca. Keşke T3 Vakfı gibi yerlere para aktarsa tüm belediyeler...Hükümet hakkında fazlasıyla yolsuzluk iddiası var.
Ak Parti seçmen kaybetti ama Erdoğan kaybetmedi. Partisinden daha yüksek oy oranına sahip tek lîderdir kendisi. 2023 seçimlerine Ak Partiye oy vermeyecek seçmen, Erdoğan'a verecek.Son cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra AKP'nin fazlasıyla seçmen kaybettiğini düşünüyorum.
Evet, yeni nesil sosyal medyadaki duydukları dışında hiçbir araştırma yapmadıkları için Ak Partiyi istemiyorlar.Ayrıca 2023'te 2005 yılına kadar doğmuş seçmenler de oy verebilecek. Yeni nesil seçmenlerin büyük çoğunluğu da AKP'yi istemiyor.
İkisini bir toplasan, Ak Parti'den %1 bile alamazlar. Temel Karamollaoğlu Halk TV'de röportaj yaparken söylemişti, "Bu adamların Ak Partiden en az %5 oy koparmasını bekliyorduk ama Başbakanlık yapmış bir adam bile %1 oy koparamıyor." diye serzenişte bulunmuştu.AKP'den bölünen yeni partiler de var (Memleket Partisi ve DEVA Partisi). Bu partilere yönelecek AKP seçmenleri de olacaktır.
Öyle olsa, Temel Karamollaoğlu serzenişte bulunmazdı.Anketlerde DEVA Partisi küçümsenemeyecek oranlara sahip.
Kemal Kılıçdaroğlu, oy oranı yüksek birini aday yaparsa; Cumhurbaşkanı adayı seçimi kaybetme bile CHP Genel Başkanı olacak. Koltuğunu kaybetmemek için her şeyi yapabilir o adam. Kaç seçimdir kaybetmesine rağmen koltuğundan kalkmıyor. Partinin içinden ayrılanlar, "CHP Atatürk'ün izinden koptu, terör yandaşlarının kucağına oturdu." gibi ciddi iddialarda bulunarak ayrılıyor.Millet İttifakının adayı henüz belli değil ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı iddiaları var. Kemal Kılıçdaroğlu istemeyen büyük bir CHP kitlesi var. Aday olacağını da hiç sanmıyorum. Sadece iddia olarak kalacak.
Yukarıda da dediğim gibi, olaya Ak Parti olarak bakarsan yanılırsın. Erdoğan olarak bakmalısın. Erdoğan'ın oy oranı düşmüyor.Kısacası çok fazla alternatif var ve AKP hala daha halkın çoğunluğu tarafından destek görüyor gibi görünse de eskisi kadar destek yok.
2 yılda çok şey değişecek. Gerçekten de bir dönüm noktası olacak Türkiye için. Ya yok olacağız, ya da yükseleceğiz.2023'e daha 2 yıl var ve nelerle karşı karşıya kalacağımız belli değil. 2 yıl içinde daha da fazla seçmen kaybedebilir böyle giderse. Bence bu seçim siyaset tarihi için bir dönüm noktası olabilir.
Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan bir seçim bekliyor tabii ki. Her türlü iddiasına girerim bu konuda.2023'te bizi nasıl bir sonuç bekliyor sizce.
Hocam, şu an HDP destek veriyor zaten. İzmir'in CHP'li Belediye Başkanı, HDP'lilerle ortak miting yaptı. Canan Kaftancıoğlu terörist güzellemesi yapıyor zaten. Başka bir CHP'li vekil, seçimi kazanmaları durumunda HDP'ye bakanlık vereceklerini açıkladılar.HDP ittifağa girerse bal gibide çıkacak görürsünüz
CHP gelecek demedim .Z kuşağı çok hayalperest CHP gelince ülkenin düzeltmeyi bırak dahada kötüye gideceğini düşünüyorum
Bence İP ittifaktan çıkacak eğer çıkarsa bence eski AKPlilerden fazlasıyla oy alır ve %17 civarı bir oran yakalar diye düşünüyorum2023'e kadar ekonomi ve mülteci sorununa çözüm bulmak zorunda Cumhur İttifakı. Devlet Bahçeli bugün, bunun ilk adımlarını açıkladı.
Yalan dolan. En son Kılıçdaroğlu çok önemli bir belge açıklayacaktı, havada kaldı. Ellerinde delil olsa şimdiye milyon kez açıklarlardı. İstanbul seçimlerini kazanında "Vakıflara para yediriliyor." diye reklam yaptılar. Vakıflar dava açtı, belediyenin nereye para harcadığı falan araştırıldı. Sağa sola para aktarılmadığı ortaya çıktı, mahkeme kararı var. Adamlar T3 Vakfını suçladı İBB'yi eline alınca. Keşke T3 Vakfı gibi yerlere para aktarsa tüm belediyeler...
Ak Parti seçmen kaybetti ama Erdoğan kaybetmedi. Partisinden daha yüksek oy oranına sahip tek lîderdir kendisi. 2023 seçimlerine Ak Partiye oy vermeyecek seçmen, Erdoğan'a verecek.
Evet, yeni nesil sosyal medyadaki duydukları dışında hiçbir araştırma yapmadıkları için Ak Partiyi istemiyorlar.
İkisini bir toplasan, Ak Parti'den %1 bile alamazlar. Temel Karamollaoğlu Halk TV'de röportaj yaparken söylemişti, "Bu adamların Ak Partiden en az %5 oy koparmasını bekliyorduk ama Başbakanlık yapmış bir adam bile %1 oy koparamıyor." diye serzenişte bulunmuştu.
Öyle olsa, Temel Karamollaoğlu serzenişte bulunmazdı.
Kemal Kılıçdaroğlu, oy oranı yüksek birini aday yaparsa; Cumhurbaşkanı adayı seçimi kaybetme bile CHP Genel Başkanı olacak. Koltuğunu kaybetmemek için her şeyi yapabilir o adam. Kaç seçimdir kaybetmesine rağmen koltuğundan kalkmıyor. Partinin içinden ayrılanlar, "CHP Atatürk'ün izinden koptu, terör yandaşlarının kucağına oturdu." gibi ciddi iddialarda bulunarak ayrılıyor.
Yukarıda da dediğim gibi, olaya Ak Parti olarak bakarsan yanılırsın. Erdoğan olarak bakmalısın. Erdoğan'ın oy oranı düşmüyor.
2 yılda çok şey değişecek. Gerçekten de bir dönüm noktası olacak Türkiye için. Ya yok olacağız, ya da yükseleceğiz.
Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan bir seçim bekliyor tabii ki. Her türlü iddiasına girerim bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, şu an HDP destek veriyor zaten. İzmir'in CHP'li Belediye Başkanı, HDP'lilerle ortak miting yaptı. Canan Kaftancıoğlu terörist güzellemesi yapıyor zaten. Başka bir CHP'li vekil, seçimi kazanmaları durumunda HDP'ye bakanlık vereceklerini açıkladılar.
Ben CHPden sadece mansur yavaşa güveniyorum o da aday olmaz. imamoğlu ile aynı köyden sayılırım ve o adama oy verilmez benceCHP gelecek demedim .
Ayrıca partiye göre değil adaya göre yargılamak gerekir.
Her yerde görüyoruz ülkeden kaçmak isteyen bir kuşak ki haklılar 2023'de gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.
Yok olacağız belli değil mi?2 yılda çok şey değişecek. Gerçekten de bir dönüm noktası olacak Türkiye için. Ya yok olacağız, ya da yükseleceğiz.
Neye göre kime göre? Hangi istatistik söylüyor bunu da bu kadar eminsin?Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan bir seçim bekliyor tabii ki. Her türlü iddiasına girerim bu konuda.
Yapsam da istemiyeceğim. Bu konuda fikrimi asla değiştiremezsin.Evet, yeni nesil sosyal medyadaki duydukları dışında hiçbir araştırma yapmadıkları için Ak Partiyi istemiyorlar.
Nasıl düşmüyor?Yukarıda da dediğim gibi, olaya Ak Parti olarak bakarsan yanılırsın. Erdoğan olarak bakmalısın. Erdoğan'ın oy oranı düşmüyor.
Eski Ak Partililer diye bir şey kalmadı. Ayrılan ayrıldı zaten. Şu an İyi Partiye oy veren de var, CHP'ye de. Şu süreçten sonra %17 oy koparamaz Ak Partiden. Partiyi geçtim, kendi seçmeniyle bile %17 oy alamaz, ittifaka dâhil olmadığı sürece. İyi Parti ittifaktan çıkarsa, meclise bile giremeyebilir. Kendisini bu tehlikeye atmaz.Bence İP ittifaktan çıkacak eğer çıkarsa bence eski AKPlilerden fazlasıyla oy alır ve %17 civarı bir oran yakalar diye düşünüyorum
Mansur Yavaş'ın aday olması imkânsız. Çünkü Millet İttifakı HDP oylarını almadan seçimi kazanamıyorlar. HDP seçmeni de Mansur Yavaş'a oy vermez.Ben CHPden sadece mansur yavaşa güveniyorum o da aday olmaz. imamoğlu ile aynı köyden sayılırım ve o adama oy verilmez bence
Bu yüzden yine iktidar belli bence kılıçdaroğlunun olmasından iyidir bu yüzden çokda sorun yokEski Ak Partililer diye bir şey kalmadı. Ayrılan ayrıldı zaten. Şu an İyi Partiye oy veren de var, CHP'ye de. Şu süreçten sonra %17 oy koparamaz Ak Partiden. Partiyi geçtim, kendi seçmeniyle bile %17 oy alamaz, ittifaka dâhil olmadığı sürece. İyi Parti ittifaktan çıkarsa, meclise bile giremeyebilir. Kendisini bu tehlikeye atmaz.
Mansur Yavaş'ın aday olması imkânsız. Çünkü Millet İttifakı HDP oylarını almadan seçimi kazanamıyorlar. HDP seçmeni de Mansur Yavaş'a oy vermez.
HDP yönetimi de, açık açık ittifak olduklarının açıklanmasını istiyor. Kapalı kapılar ardından iş yapmak istemiyor. Seçimi kazandıktan sonra kendilerine verilecek koltukların açıkça halka söylenmesini istiyorlar. Mansur Yavaş'ı çok sevmem ama HDP'ye de koltuk vereceğini sanmıyorum. Bu yüzden çatı adayı olamaz. Kendi başına aday olabilir belki.