cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
+160 a düşür core clockuYine hata verdi hocam.
+160 a düşür core clockuYine hata verdi hocam.
Hocam test sonlara doğru hata verdi.+160 a düşür core clocku
+150 ye düşür core clockuHocam test sonlara doğru hata verdi.
Skorun güzel. Testi geçtiyse stabil demek, o dediğin yeşil çizgi memory clock’dan dolayı olabilir. Istersen memory clock’u +1100’e düşürüp testi bidaha yapabilirsinTest sonuçları bu hocam. ama test sonlarına doğru testten mi bilmiyorum ama böyle yeşil beyaz çizgi oluş tu gibime geldi sadece birr kere oldu emin değilim. sıcaklık en faza 83 oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyaz çizgi içinde (kalın) yeşil kareler olacak şekilde 1 çizgi.
@cfranko
furmarktada bozulmalar oluyor görüntüden 1100e mi düşüreyim ?Skorun güzel. Testi geçtiyse stabil demek, o dediğin yeşil çizgi memory clock’dan dolayı olabilir. Istersen memory clock’u +1100’e düşürüp testi bidaha yapabilirsin
Evet 1100 e düşürfurmarktada bozulmalar oluyor görüntüden 1100e mi düşüreyim ?
bozulmalar bayaa azladı ama devam ediyorEvet 1100 e düşür
1000’e düşürbozulmalar bayaa azladı ama devam ediyor
fanları kapatmışsınPalit RTX 3060 Dual OC Ekran kartıma Oc yaptım. anacak oc sonrası Ne zaman bir oyuna girersem hep Sürücü çöküyor. Driverları sildim baştan yükledim, eski bir driver yükledim ama nafile. OC sonrası Furmarkta 30 dakika test yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı. sıcaklıklar ise 80 den 82 oldu. AVG fps 78 den 86 ya çıktı. OC resmi aşağıda bir bakar mısınız ?
@cfranko
@FPU/CACHE
@RevDeisDou
sdaasddassddfanları kapatmışsın
attığın görselde fan hızı 0sdaasddassdd
1 saattir ses vererek dönen şeyi hayal ediyom o zaman.
Çünkü kart 56 derece ondan fan dönmüyor. Yüksek ısılarda fan otomatik döner.attığın görselde fan hızı 0