sistem zayıf kalıyor gibi

ramacan

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar anakartım a320 pro vh-plus rx570 ekran kartı var ryzen 3 1300x işlemci 16 gb ram var oyun oynarken kalabalık olunca acayip bi donma kasma oluyor.neden kaynaklı olabılır acaba sıstemı değiştirmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hangi parçaları alacağımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

dsotum işlemcini değiştir ryzen 5 1600 af albilirsin bide depolaman ne sdd mi hdd mi

ssd var.ama ryzen 7 ya da 9 almayı düşünmüştüm çok mu gereksiz olur ya da alsam anakartı falan değiştirmem gerekir mi ya da ekran kartı yeterli olur mu acaba bu işlerden pek anlamıyorum

SSD var.ama ryzen 7 ya da 9 almayı düşünmüştüm çok mu gereksiz olur ya da alsam anakartı falan değiştirmem gerekir mi ya da ekran kartı yeterli olur mu acaba bu işlerden pek anlamıyorum
ekran kartın nedir

rx570 ekran kartı 8gb 256 bit
dostum ryzen 7 yada 9 almana gerek yok ekran kartını yükselte bilirsin ryzen 5 1600 af alabilrisin ekran kartını gtx 1660 süper tarzı
( lütfen cevap yazdınızda cevap düğmesine basın yoksa bildirim gelmiyor)

dostum ryzen 7 yada 9 almana gerek yok ekran kartını yükselte bilirsin ryzen 5 1600 af alabilrisin ekran kartını gtx 1660 süper tarzı
( lütfen cevap yazdınızda cevap düğmesine basın yoksa bildirim gelmiyor)
peki şöyle yapsam ryzen 7 3800x rtx 2060 bi de m2 ssd alsam b450 anakartla nasıl olur

peki şöyle yapsam ryzen 7 3800x rtx 2060 bi de m2 SSD alsam b450 anakartla nasıl olur
dostum o kadar bütçen varsa sana tavsiyem bu sistemi sat yeni sıfır bir sistem al

m
10 bine kadar zorlarım bana bi sistem önerisinde bulunur musunuz rıca etsem

dostum tamamen kaba taslak hemen buldum biraz daha araştırarak daha iyi bir sistem bulabilirsin

m

dostum tamamen kaba taslak hemen buldum biraz daha araştırarak daha iyi bir sistem bulabilirsin
biraz araştırayım o zaman çok teşekkür ederim çok sağolun

m

Bu sistem alınacaksa işlemci yükseltilmeli
Post automatically merged:

Önerim yeni kasa toplaman 8 bine ryzen 7 3700x rx 5700 xt toplayabilirsin rtx istemezsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,593
Üyeler
190,937
Son üye
Kaymer
Geri