Yardım Hangi Marka Laptop Almalıyım?

anil4845

80+
Reaksiyon skoru
8
1650ti lı laptop alıcam ama monsterından tut acer vb bilgisayarlar çok hangisini almalıyım sizce ?

Marka değil, model önemli. Bütçeniz nedir?

Monster alıcaksan a15 serisini önermem, a17 öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V12.1 hariç hepsini alabilirsin

Acer nitro, Lenovo İdeaPad Gaming 3, Dell, HP Omen veya Pavilion, Asus Rog Strix veya TUF gibi modelleri öneririm. Eğer aradığınız kriterleri ve bütçenizi söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim fakat bütçeniz az ise bence en F/P ürün Nitro serisi, Bütçeniz yeterince var ise Nitronun üstü Pradatore Asus laptoplarına veya MSI laptoplarına bakabilirsin. Birde işlemci olarak kesinlikle AMD Ryzen öneririm İntel alan arkadaşlar hep şikayetçi oluyorlar genelde.

Bütçeyi zorlarsanız bu var, fiyatı tam 9000'e düşüyor bazen. RAM eklendi mi tam olur.

@Techno08 ve @Barış Yalçın piyasayı daha yakından takip ediyordu. Ben bu bütçede monster önermem.
Peki msi önerir misin sanırım msi alıcamda

Acer nitro, Lenovo İdeaPad Gaming 3, Dell, HP Omen veya Pavilion, Asus Rog Strix veya TUF gibi modelleri öneririm. Eğer aradığınız kriterleri ve bütçenizi söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim fakat bütçeniz az ise bence en F/P ürün Nitro serisi, Bütçeniz yeterince var ise Nitronun üstü Pradatore Asus laptoplarına veya MSI laptoplarına bakabilirsin. Birde işlemci olarak kesinlikle AMD Ryzen öneririm İntel alan arkadaşlar hep şikayetçi oluyorlar genelde.
Bana msi önerir misiniz peki ?

Bütçeyi zorlarsanız bu var, fiyatı tam 9000'e düşüyor bazen. RAM eklendi mi tam olur.
Bunun rx5300m lisini önerir misin peki?

Son düzenleme:
Peki msi önerir misin sanırım msi alıcamda

Bana msi önerir misiniz peki ?

Bunun rx5300m lisini önerir misin peki?

rx 5300m son driver ile gtx 1650 ti gücünde. Onu almaktansa 3050 olanını almak daha mantıklı bence

Geri