Series S gereksiz masraf Ps özel oyunlarını oynamak istersen Ps4 pro veya slim ikinci el alabilirsin.Merhaba
Ben XBOX Series S almayı düşünüyorum televizyonda oynamak için Intel i7 10750H, RTX2060 bir laptopum var buna kol alıp televizyona mı bağliyim yoksa XBOX almalı mıyım?
Neden gereksiz? benim için mi genel anlamda mı?Series S gereksiz masraf Ps özel oyunlarını oynamak istersen Ps4 pro veya slim ikinci el alabilirsin.
Güzel bir kol tavisye eder misin?Pc’in gayet iyi kol alıp bağlayabilir ya da Playstation’ın özel oyunlarını oynamak istersen ps4 alabilirsin
Neden gereksiz? benim için mi genel anlamda mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir kol tavisye eder misin?
Sisteminiz çok iyi series s'de bulunan oyunları rahat oynayabilirsiniz kol alıp.Neden gereksiz? benim için mi genel anlamda mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir kol tavisye eder misin?
fark etmez
Series S'den daha güçlü bir laptopun var (yanlışsa rapor etme bilgilendir emnin dğeilim) ve bence kol alman daha mantıklı tavsiyem 2 tane al eş dost ile forza motorsport 7 aç oyna sarıyor.Merhaba
Ben XBOX Series S almayı düşünüyorum televizyonda oynamak için Intel i7 10750H, RTX2060 bir laptopum var buna kol alıp televizyona mı bağliyim yoksa XBOX almalı mıyım?
Gerek yok gibi ,zaten o özelliklerdeki bi laptop ile Gamepass'teki oyunları rahatlıkla oynarsın.Merhaba
bilgisayar için bir problem olur muMicrosoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.nesil ( Ithalatçı Garantili )
https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-wireless-controller-beyaz-9nesil--ithalatci-garantili--p-HBV00001BMVBR?magaza=DOHA+ELEKTRONİK
bu çok iyidir dualsense ile kapışıyor
şu an açamayacağı oyun yok sanırım bilgisayarımıınGerek yok gibi ,zaten o özelliklerdeki bi laptop ile Gamepass'teki oyunları rahatlıkla oynarsın.
bilgisayar için bir problem olur mu