Bende aynı monitörü kullanıyorum birkac gün oldu tek sorunu ışık sızması varGeçtiğimiz Günlerden İtibaren Çok Fazla Konu Açtım Monitör İle Alakalı Ve Sonunda Aldım! , View Sonic Markasının XG2405-2 Modelini Aldım , bi ho alırım
Alıntıyı görüntüle
Konu Başlığındaki Yardımı Kaldırın Çok Alakasız .Geçtiğimiz Günlerden İtibaren Çok Fazla Konu Açtım Monitör İle Alakalı Ve Sonunda Aldım! , View Sonic Markasının XG2405-2 Modelini Aldım , bi ho alırım
Alıntıyı görüntüle
Hocam hayırlı olsun ama böyle şeyleri profildeki hakkında bölümüne yazsan daha iyi olur. Burada payşalmak istersen de Yardım gibi başlıklar kullanma.Geçtiğimiz Günlerden İtibaren Çok Fazla Konu Açtım Monitör İle Alakalı Ve Sonunda Aldım! , View Sonic Markasının XG2405-2 Modelini Aldım , bi ho alırım
Alıntıyı görüntüle
PardonKonu Başlığındaki Yardımı Kaldırın Çok Alakasız .
özür dilerim dostum yardım şeyini kaldırdımHocam hayırlı olsun ama böyle şeyleri profildeki hakkında bölümüne yazsan daha iyi olur. Burada payşalmak istersen de Yardım gibi başlıklar kullanma.
Fiyat performansı sağdaki.Soldaki sadece uzun ama sağdaki hem geniş hem doyurucu.Hayırlı olsun ama boyle konulari profile yazarsan daha iyi olur ben her aldimi buraya atsam ne olur ?
EKMEK ALDIM NASIL ! Alırım bi h.o
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsunGeçtiğimiz Günlerden İtibaren Çok Fazla Konu Açtım Monitör İle Alakalı Ve Sonunda Aldım! , View Sonic Markasının XG2405-2 Modelini Aldım , bi ho alırım
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun XG2405 kullanıyorum cidden çok kaliteli ve güzel bir monitörGeçtiğimiz Günlerden İtibaren Çok Fazla Konu Açtım Monitör İle Alakalı Ve Sonunda Aldım! , View Sonic Markasının XG2405-2 Modelini Aldım , bi ho alırım
Alıntıyı görüntüle