Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar 30 fps alıyorum yeni taktım işlemciyi ve valorant 30 40 fps neden böyle ?
Çift olunca ne kadar fps olurkiTek kanal ram muhtemelen
Yani 100 fps üstüne çıkabilirmiyim ?2 kata varan fps farkı oluyor çift kanal olduğunda dostum.
APU sistemlerde çift kanal olması hayati önem taşıyor. Sistemde ekran kartı olmadığı için Ram kullanılıyor, bu sebepten dolayı fps düşüşü yaşayabilirsin. 2x8 yapmanı tavsiye ederim.Çift olunca ne kadar fps olurki
Oyuna göre değişir.Yani 100 fps üstüne çıkabilirmiyim ?
Cevaplarınız için teşekkür ederim yarın ram alıcam 100 fps üstü benim için yeterliAPU sistemlerde çift kanal olması hayati önem taşıyor. Sistemde ekran kartı olmadığı için Ram kullanılıyor, bu sebepten dolayı fps düşüşü yaşayabilirsin. 2x8 yapmanı tavsiye ederim.
Valorant ?Oyuna göre değişir.
En düşük ve youtube da baktım en çok fps için valorant ayarı falan yaptım işlemci çekirdeğini 4 yaptım sonra bir baktım 30 40 fpsArkadaşlar yani tek kanal RAM olsa da bana 30-40FPS normal gelmedi, yüksek ayarlar mı?
2x8 veya bütçen düşukse 4x2 yap ve grafikleri en düşüğe alYani 100 fps üstüne çıkabilirmiyim ?
Arkadaşımda 4x2 ram var b350 anakart var aynı işlemci ve 150 170 alıyor2x8 veya bütçen düşukse 4x2 yap ve grafikleri en düşüğe al
2200g mi ?Arkadaşımda 4x2 ram var b350 anakart var aynı işlemci ve 150 170 alıyor