Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,611
Tabi.Hojam ufak bi soru sorabilirmiyim ekran kartım hakkında
Tabi.Hojam ufak bi soru sorabilirmiyim ekran kartım hakkında
Tabi.
O kartta ışık yok sanırım. Eğer varsa belki eski sahibi ışığı kapatmış olabilir. Kapatılabiliyor diye biliyorum.Alıntıyı görüntüle
Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5500 XT diğer modellerde o ufak sapphire logosunun ışığı yanıyor bende neden yanmıyor? (Kart 2.elden aldım ama fake değil eminim internetteki çoğu tesf videosuna yakın FPS veriyor furmark sonucuda internettekilerle neredeyse aynı) yav bu kartın ışığı neden yanmıyor merak ediyorum başkalarında yanıyor
Vardı başka fotolarda pulse modelinin ışığını görebiliyorumO kartta ışık yok sanırım. Eğer varsa belki eski sahibi ışığı kapatmış olabilir. Kapatılabiliyor diye biliyorum.
Eğer kapatmışsa nasıl açarım öğrenebilirmisiniz mümkünse?O kartta ışık yok sanırım. Eğer varsa belki eski sahibi ışığı kapatmış olabilir. Kapatılabiliyor diye biliyorum.
hocam şimdi biçimlendirme bitti ama hiçbirşey silinmedi güvenli moddayken elle çoğu şeyi sildim 175 gb boş yer açıldı restart attım tekrar doldu ssd anlamadımO kartta ışık yok sanırım. Eğer varsa belki eski sahibi ışığı kapatmış olabilir. Kapatılabiliyor diye biliyorum.
İçindeki dosyalar ne?hocam şimdi biçimlendirme bitti ama hiçbirşey silinmedi güvenli moddayken elle çoğu şeyi sildim 175 gb boş yer açıldı restart attım tekrar doldu ssd anlamadım
eski win10 dosyalarım ama şu an 120GB SSD de çalışıyor Win10 dosyalarıİçindeki dosyalar ne?
Biçimlendikten sonra dosya kalması mümkün değil.
Elinle mi sildin yoksa bu bilgisayardan veya disk yöneticisinden diski seçip biçimlendir mi dedin?eski win10 dosyalarım ama şu an 120GB SSD de çalışıyor Win10 dosyaları
E diskine sağ tıkladım biçimlendir dedim hızlı biçimlendir tikini kaldırdım sonra başlat dedim gece 2 ye kadar boşuna bekledim çünkü bir şey silinmediElinle mi sildin yoksa bu bilgisayardan veya disk yöneticisinden diski seçip biçimlendir mi dedin?
Hızlı biçimlendir tiki kalsın, kaldırma.E diskine sağ tıkladım biçimlendir dedim hızlı biçimlendir tikini kaldırdım sonra başlat dedim gece 2 ye kadar boşuna bekledim çünkü bir şey silinmedi