Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Bu nasıl sevgililik la benim kız arkadaşım olacak bana böyle diyecek arkama bile bakmam birader tamam modern insanlarız anlayışlıyızda o kadar geniş değiliz sonuçta

Hem bu nasıl ilişki la çiftler birbirini önemsemeli fikirlerine saygı duymalı seni tınlamayacaksa böyle diyecekse ben bu ilişkiden bir şey anlamam

Biliyorum belki ayrılmak canını yakacak ama emin ol senin için daha iyi olacaktır .
Aynen saygılıyız ama ilişkide karşı cinsin evine gitmek de başka seviye.

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Ayrıl. Bunun açıklaması bile yapılamaz. Rahatsız olduğunu söylersin ve ona göre bi şeyler ayarlarsınız ama onun hiç umrunda değil ilişkiniz. Aldatıldığını öğrenmektense ayrılman daha faydalı bence :)

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Bence ayrıl çünkü sen ayrılınca geri dönmek için oraya artık gitmez...

Kardeşim erkek-kız kanka diye bir şey yoktur, anlayın artık şunu. Eğer biri karşı cinsle beraberse ya onu kullanıyordur ya da sevgilidir.
Alakası yok, pek çok kız kankam var ve o gözle bakmadım hiç. Bu düşünce yapısından çıkın ve büyüyün bence artık.

Alakası yok, pek çok kız kankam var ve o gözle bakmadım hiç. Bu düşünce yapısından çıkın ve büyüyün bence artık.
Sen o gözle bakmıyor olabilirsin ama yüksek ihtimal yakın karşı cins kankalardan biri en az tek taraflı aşıktır
Benim çevremdekiler öyleydi.
Ama herkesde aynı olcak die bir şey yok

Siz de başka kızlarla arkadaş olarak takılın. İlla ki karşı taraf da bundan rahatsız olacaktır.

Ayrıl gitsin ya aldatıldığını öğrenmekten iyidir.

Geri