Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Ferhatc

80+
Reaksiyon skoru
120
Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce

Umarım three-some yapmıyorlardır :oops:
n-nE
SİNAN ENGİN | ANANIN TÖBE TÖBE - YouTube

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Benim aklıma kötü şeyler geldi bu arada benim öyle bir şey başıma gelse bende kız kankamın evinde giderdim ve sevgilim tepkisine bakardım. Ama tepkisi ne olursa olsun ayrılırdım NET!

Hocam öncelikle konuşup anlaşmaya çalışın baktınız olmuyor ayrılmaktan başka şansınız yok, siz sabretseniz de elinde sonunda yol aynı yere çıkar.

Sende kız kankanın evine git yada (benim tercih edeceğim seçenek) ayrıl geç bu kızla olmaz.

Birlikte bir ilişki yürütüyorsanız o da senin görüşlerine saygı göstermek zorunda. Senin görüşünü takmıyor belli ki.
Ortak noktada buluşamıyorsan ayrıl.

Bu nasıl sevgililik la benim kız arkadaşım olacak bana böyle diyecek arkama bile bakmam birader tamam modern insanlarız anlayışlıyızda o kadar geniş değiliz sonuçta

Hem bu nasıl ilişki la çiftler birbirini önemsemeli fikirlerine saygı duymalı seni tınlamayacaksa böyle diyecekse ben bu ilişkiden bir şey anlamam

Biliyorum belki ayrılmak canını yakacak ama emin ol senin için daha iyi olacaktır .

Geri