Neler Yeni

Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

16 Yaş küçük bir yaş mı akli dengesi yok mu bu kızın karakterin oturması için 30 yaşında mı olması gerekiyor? ayrıca şuan bunu yapan ilerde daha kötüsünü yapar acı bir gerçektir. İncitici olan sevgili olduğu halde başka bir cocukla havuz vesayre gitmesi.
Ne demek 16 yaş küçük bir yaş mı kamera şakası mısın sen dostum? Bu yaşta yapılan hataları nasıl kızın geleceğine bağlayabilirsin ne cringe saçma sapan konuşuyorsunuz hiçbirinizin doğru düzgün ilişkisi olmadı galiba. Olduysada karşı tarafa üzüldüm şuan.

Ne demek 16 yaş küçük bir yaş mı kamera şakası mısın sen dostum? Bu yaşta yapılan hataları nasıl kızın geleceğine bağlayabilirsin ne cringe saçma sapan konuşuyorsunuz hiçbirinizin doğru düzgün ilişkisi olmadı galiba. Olduysada karşı tarafa üzüldüm şuan.
Konuya yazanların hiçbirinin uzun ilişkisi olmamış muhtemelen. Boşver okuma deli olursun.

Konuya yazanların hiçbirinin uzun ilişkisi olmamış muhtemelen. Boşver okuma deli olursun.
Ya konuyu umursamam bile normalde dikkate almam bile mucize. MeYLeR kıZ mEseLeSi toPLanıN diye konu açıyor portakalda vitamin olan çocuklar bide gelip burda böyle saçma sapan bağnaz ve cahil yorumlarla karşılaşınca içine girdiğime daha bir pişman oldum.

Geri