- Reaksiyon skoru
- 5,688
Şimdi senin adını çıkarmışlardır
Ortada her şeyden önce saygı olması lazım. İlişkisine saygı duyan kız veya erkek gidip de erkek kankasının evinde kalmaz. Ben demiyorum erkek kankaları ile ilişkisini kessin konuşmasın demiyorum bu zaten yanlış ama gidip de evinde kalırsa işler değişir. Sevgili demek ileride evleneceğin kadın demek. Şimdiden böyle yapıyorsa zaten evlenince de aynısını yapar. Saygı ile genişliği birbirine karıştırmayalım.Herkes ilişki uzmanı oldu birdenKaç yaşındasın bilmiyorum ama anası, babası veya nişanlısı değilsin. Aynı ortamda bulunduğu insanları sevmeyebilirsin ve aynı ortama girmesini istemeyebilirsin. Fakat şuan herhangi bir şekilde söz hakkına sahip değilsin. Rahatsızlığını dile getirebilirsin ancak kendisi dikkate almıyorsa bu onun bileceği iş ve saygı duymak zorundasın. Ortada güven olduğu sürece bir problem çıkmaz zaten.
Ne mesajlarıma bakıyor ne aradığımda açıyor bizim ilişki yalan oldu sanırım neyse yüzsün bakalım havuzdaOrtada her şeyden önce saygı olması lazım. İlişkisine saygı duyan kız veya erkek gidip de erkek kankasının evinde kalmaz. Ben demiyorum erkek kankaları ile ilişkisini kessin konuşmasın demiyorum bu zaten yanlış ama gidip de evinde kalırsa işler değişir. Sevgili demek ileride evleneceğin kadın demek. Şimdiden böyle yapıyorsa zaten evlenince de aynısını yapar. Saygı ile genişliği birbirine karıştırmayalım.
Sana saygısı yok dostum bu kızın. Yol yakınken yol ver sonra üzülen sen olursun.Ne mesajlarıma bakıyor ne aradığımda açıyor bizim ilişki yalan oldu sanırım neyse yüzsün bakalım havuzda
Bir önceki mesajımda dediğimi dedin mi? "Havuza ben de gelmem şartıyla izin veririm" dediğinde ne tepki verdi?Ne mesajlarıma bakıyor ne aradığımda açıyor bizim ilişki yalan oldu sanırım neyse yüzsün bakalım havuzda
Hayır ya ne alaka dedi Üstelemedim
Ortada her şeyden önce saygı olması lazım. İlişkisine saygı duyan kız veya erkek gidip de erkek kankasının evinde kalmaz. Ben demiyorum erkek kankaları ile ilişkisini kessin konuşmasın demiyorum bu zaten yanlış ama gidip de evinde kalırsa işler değişir. Sevgili demek ileride evleneceğin kadın demek. Şimdiden böyle yapıyorsa zaten evlenince de aynısını yapar. Saygı ile genişliği birbirine karıştırmayalım.
Kızı ve girdiği ortamı bilmediğim için konuşuyorum arkadaşlar. Ayrıca yok sevgili demek evleneceğin kadın demek ileride böyleyse evlenince ne yapar falan bu nasıl bir kafa acaba? 16-17 yaşında daha karakteri doğru düzgün oturmamış hayat tecrübesi olmayan 2 insan için evlilik düşüncesi yeterince komikken şimdiden evlenince kim bilir ne yapar? zihniyeti fazlasıyla iticidir.Neden saygı duymak zorunda?
O zaman kız da bu arkadaşın isteğine saygı duymak zorunda.
Ama sonuçta ne mi oluyor? Kız, sevgilisinin fikrini dikkate almıyor ve erkek kankalarıyla takılmaya gidiyor. Üstelik kafede parkta falan da değil. Evde, havuzda.
16-17 yaşında olduğunu nerden biliyorsun ? Ben öylesine sevgili yani gönül eğlendirme amaçlı sevgili yapmaktansa ciddi ilişkiyi tercih ederim.Kızı ve girdiği ortamı bilmediğim için konuşuyorum arkadaşlar. Ayrıca yok sevgili demek evleneceğin kadın demek ileride böyleyse evlenince ne yapar falan bu nasıl bir kafa acaba? 16-17 yaşında daha karakteri doğru düzgün oturmamış hayat tecrübesi olmayan 2 insan için evlilik düşüncesi yeterince komikken şimdiden evlenince kim bilir ne yapar? zihniyeti fazlasıyla iticidir.
19 yaşındalarmış.16-17 yaşında olduğunu nerden biliyorsun ? Ben öylesine sevgili yani gönül eğlendirme amaçlı sevgili yapmaktansa ciddi ilişkiyi tercih ederim.
Aynı şeyi erkek yapsa kadın tarafı 1 ay trip atar konuşmaz.19 yaşındalarmış.
İsteseler resmi nikah yapabiliyorlar
Ben saygı duymak “zorunda” cümlesine itiraz ettim. Zorunluluk neden tek taraflı? Konu sahibi arkadaş ise gitmenden rahatsızım demiş, o neden saygı duymuyor? Hep kadın tarafı kazançlı çıkıyor nedense günümüzde.