Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Sen de karışamayacaksan ne diye sevgilisiniz siz. Ayrıl terk et boşa

Taş fırın Kamina abim be 🤌😝
Taş fırınlık olay değil genişlik bakış açısıyla alakalı. Geniş bir memlekette büyüdüm fakat kız arkadaşımın erkek kankasının tek başına evinde kalmasına izin verecek kadar geniş değilim.

Ayrıl gitsin senin gibi zihniyet daha evlenmeden onu kısıtlamaya çalışınca ileride birbirnizi çok üzersiniz

(eminim ki sen aynısını yapsan sana göre sorun olmaz tabi)

Git kendine çok da aklı ve başarısı olmayan ve aile baskısına maruz kalmış evlenmeyi kutuluş olarak gören bi kadın al kendine
Ne diyon babacım sen ya şimdi gitmiş havuza içiyorlar havuz başında ben de mal gibi izin mi vereyim o kadar geniş değilim kusura bakma

Ayrıl gitsin senin gibi zihniyet daha evlenmeden onu kısıtlamaya çalışınca ileride birbirnizi çok üzersiniz

(eminim ki sen aynısını yapsan sana göre sorun olmaz tabi)

Git kendine çok da aklı ve başarısı olmayan ve aile baskısına maruz kalmış evlenmeyi kutuluş olarak gören bi kadın al kendine
Bunun kısıtlamak ile alakası yok. Sonuçta bu adamlar sevgili ve sevgili iken bazı şeyler değişir. Bu durumun modernlik ile alakası yok. İki kişinin birbirine saygısı ile alakası var. Ben kız kankamın evine kalmaya gitsem sevgilimin yüzüne bakamam herhalde utançtan. Sevgilinin erkek kankasının evinde kalmasına izin veriyorsun bu sence modernlik mi yoksa "G" ile başlayan kelime mi?

Taş fırınlık olay değil genişlik bakış açısıyla alakalı. Geniş bir memlekette büyüdüm fakat kız arkadaşımın erkek kankasının tek başına evinde kalmasına izin verecek kadar geniş değilim.
Şaka ettim. Ben de izin vermezdim herahlde.

Ne diyon babacım sen ya şimdi gitmiş havuza içiyorlar havuz başında ben de mal gibi izin mi vereyim o kadar geniş değilim kusura bakma
Baştan desene içmeye eğlenceye falan gidiyorsa olmaz tabi ama ziyaret için falan gidiyordur sandım

Herkes ilişki uzmanı oldu birden :D Kaç yaşındasın bilmiyorum ama anası, babası veya nişanlısı değilsin. Aynı ortamda bulunduğu insanları sevmeyebilirsin ve aynı ortama girmesini istemeyebilirsin. Fakat şuan herhangi bir şekilde söz hakkına sahip değilsin. Rahatsızlığını dile getirebilirsin ancak kendisi dikkate almıyorsa bu onun bileceği iş ve saygı duymak zorundasın. Ortada güven olduğu sürece bir problem çıkmaz zaten.

Herkes ilişki uzmanı oldu birden :D Kaç yaşındasın bilmiyorum ama anası, babası veya nişanlısı değilsin. Aynı ortamda bulunduğu insanları sevmeyebilirsin ve aynı ortama girmesini istemeyebilirsin. Fakat şuan herhangi bir şekilde söz hakkına sahip değilsin. Rahatsızlığını dile getirebilirsin ancak kendisi dikkate almıyorsa bu onun bileceği iş ve saygı duymak zorundasın. Ortada güven olduğu sürece bir problem çıkmaz zaten.
Neden saygı duymak zorunda?
O zaman kız da bu arkadaşın isteğine saygı duymak zorunda.
Ama sonuçta ne mi oluyor? Kız, sevgilisinin fikrini dikkate almıyor ve erkek kankalarıyla takılmaya gidiyor. Üstelik kafede parkta falan da değil. Evde, havuzda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,666
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri