Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Yolu ver istediği yere gitsin ondan hayır gelmez.

Bu tip bir kızdan uzak dur sonra iş ciddi olup evlendiğinde ayrılmak daha zor olur.
Reis şöyle bir şey de var izin vermediğim bir olayda babam misin bana karışıyorsun gibi şeyler söylüyor istediğimi yaparım kafasında tabi ki yapabilir ona karışmıyorum birini kısıtlamak ne haddime ama bizim bir ilişkimiz varsa saygı duymak zorunda değil mi ayrılmam doğru mu olcak şimdi?

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
O Evde Ne Olaylar Dönüyordur Sen Direk Ayrıl Düşüncene Önem Vermeyen Biriyle İş Yürümez.

Reis şöyle bir şey de var izin vermediğim bir olayda babam misin bana karışıyorsun gibi şeyler söylüyor istediğimi yaparım kafasında tabi ki yapabilir ona karışmıyorum birini kısıtlamak ne haddime ama bizim bir ilişkimiz varsa saygı duymak zorunda değil mi ayrılmam doğru mu olcak şimdi?
Bu kısıtlamak değil onun yaptığınıda bir şey derler ama bu forumda kullanmak olmaz ayrılman tabii ki doğru bir karar, gönül eğlendiriyorsan başka ama ilerde ciddi düşünüyorsan bence konuş durumu iyice izah edip o sana aynı davranırsa ayrıl.

ayrıl :)

Yani ben böyle bir sözde direk ayrılırım seviyorsan ayrılmam dersen arkadaşlarıyla 3 lü 4 lü yapmamaları için dua et

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Walla reis tamamen sana kalmış bir durum bu;
Ama bana kalsa hiçbirşey yapmazdım.Yani ne yapıyorsa yapsın derdim çünkü twitter kullanan birisi ise kız arkadaşın twitterda linçler seni :D
Bu arada aklıma İcardinin karısı geldi oda aynı şekilde böyle takılıyormuş :D

wanda-nara_1779729_m.jpg
Aklıma ne yalan söyleyeyim bu geldi :(
ırz-düşmanı-icardi_1876078_m.jpg

Walla reis tamamen sana kalmış bir durum bu;
Ama bana kalsa hiçbirşey yapmazdım.Yani ne yapıyorsa yapsın derdim çünkü twitter kullanan birisi ise kız arkadaşın twitterda linçler seni :D
Bu arada aklıma İcardinin karısı geldi oda aynı şekilde böyle takılıyormuş :D
Umarım three-some yapmıyorlardır :oops:
Hocam onu İcardi yapıyormuş galiba:D

AKLIMA BU GELDİ :D

Son düzenleme:
Ver kardeşim şu adresi bana iki çift lafım var onlara. Nasıl böyle davranırlar sana..

Tepkisini ölçmek için “havuza ben de geleceğim, ancak o şartla gidebilirsin” de. Mırın kırın eder karşı çıkarsa hemen o saniye ayrıl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,565
Üyeler
186,506
Son üye
Ayyildiz2941
Geri