Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Asla kabul edemeyeceğim bir şey. Anca akrabası olursa izin veririm.

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Bu durumdan Hoşlanmadığını söyle. Söylediğin halde devam eder ise bu ilişki yürümez. Daha sevgili iken anlaşamıyorsanız evlenince düşünemiyorum.

Ayrıl. Bunun açıklaması bile yapılamaz. Rahatsız olduğunu söylersin ve ona göre bi şeyler ayarlarsınız ama onun hiç umrunda değil ilişkiniz. Aldatıldığını öğrenmektense ayrılman daha faydalı bence :)
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle konuşup anlaşmaya çalışın baktınız olmuyor ayrılmaktan başka şansınız yok, siz sabretseniz de elinde sonunda yol aynı yere çıkar.
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya

açık bir şekilde gitmemesini isteyeceksin hocam mecbursun
başka türlü oluru yok.

Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
yaşlar kaç?

Karışamazsin diyor usta çok saçma ***

Kanka!!!
o zaman ipler sende değil şahsen orada doğru bir ilişki göremiyorum.

Bu tip bir kızdan uzak dur sonra iş ciddi olup evlendiğinde ayrılmak daha zor olur.

Hocam ayrılmanız için kızı başkasıyla aynı yatakta mı basman lazım?

Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,680
Üyeler
186,517
Son üye
rtasyhh
Geri