Bu durumdan Hoşlanmadığını söyle. Söylediğin halde devam eder ise bu ilişki yürümez. Daha sevgili iken anlaşamıyorsanız evlenince düşünemiyorum.Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat yaAyrıl. Bunun açıklaması bile yapılamaz. Rahatsız olduğunu söylersin ve ona göre bi şeyler ayarlarsınız ama onun hiç umrunda değil ilişkiniz. Aldatıldığını öğrenmektense ayrılman daha faydalı bence![]()
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat yaHocam öncelikle konuşup anlaşmaya çalışın baktınız olmuyor ayrılmaktan başka şansınız yok, siz sabretseniz de elinde sonunda yol aynı yere çıkar.
açık bir şekilde gitmemesini isteyeceksin hocam mecbursunBu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
yaşlar kaç?Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Bahsettiğin erkek arkadaşı mı?Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Başka kişileri de davet etmişse bir sıkıntı göremiyorum.Karışamazsin diyor usta çok saçma ***
Kanka!!!
o zaman ipler sende değil şahsen orada doğru bir ilişki göremiyorum.Karışamazsin diyor usta çok saçma ***
Kanka!!!
Bu tip bir kızdan uzak dur sonra iş ciddi olup evlendiğinde ayrılmak daha zor olur.Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Hocam ayrılmanız için kızı başkasıyla aynı yatakta mı basman lazım?Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya
Bu sefer de arkadaşı havuza çağırmış ve gideceğim diyor illa ne yapmam lazım yardım edin imdat ya