Dalgalı ping sorunu valorant

relax_boy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Valorant'ta dalgalı pingim var wi-fi ile bağlandığımdan dolayı kablo ile bağlanınca sorun olmuyor ama annem evde kablo istemiyor rooter'ım var rootera kablo bağlayıp pcye bağladım ping çok dalgalı nasıl düzeltirim?

ac istemcili cihazlar aracılığıyla 5GHz üzerinden bağlantı kurmuyorsanız değerlerinizde pek bir değişim olacağını sanmıyorum.

En mantıklısı kablo kullanmak.

ac istemcili cihazlar aracılığıyla 5GHz üzerinden bağlantı kurmuyorsanız değerlerinizde pek bir değişim olacağını sanmıyorum.

cihaz alabilirim ne önerirsin şu anki cihazlar şöyle
modemi değiştirtebilirim superonline'a arızalı deiye yeni getirecekleri modemi bilmiyorum ama router da çok pahal olmadığı sürece alma şansım bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablo ile bağlanamam annemle günlerce kavga ettik kablo çok ilkel duruyormuş

Ekler

• 530ae69858bbf6a5761b091177c24a6b.jpg
    530ae69858bbf6a5761b091177c24a6b.jpg
    604.6 KB · Hit: 85
kablo ile bağlanamam annemle günlerce kavga ettik kablo çok ilkel duruyormuş
Anneniz hakkında konuşmak istemem ama onun internetinin tıkanmaması için kablo kullanmanız gerektiğini söyleyin.

Anneniz hakkında konuşmak istemem ama onun internetinin tıkanmaması için kablo kullanmanız gerektiğini söyleyin.
kablo artık olması imkansız görünmez kablo gibi bir şey var mı yani çok çok az görünen rahatsız etmeyecek kablolar kablo dışı çözüm ne olabilir

Geri