M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,170
vites seti markası nedir hocam eğer vitesler shimano ise 550tlye kadar eder
Hocam fotoğraf atın işte,ne uğraşıyorsunuz böyle ?Yo yo yo satmayı falan düşünüyorum demedim.
Sadece ederi nedir ve kalitesi nedir merak ettim bisiklet borabay astro şehir bisikleti 21 vites ve 26 jant özellikler bunlar şimdi bana kalitesinden iyi kötü yanlarından bahsedebilirmisin?
Bisiklette fiyatını belirleyen kullandığı set ve kadronun malzemesidir dostum. Hangi vites setini kullanıyor?
hemen bakıyorum.vites seti markası nedir hocam eğer vitesler shimano ise 550tlye kadar eder
fotoğraf linki koydum ya link bu linktekinin kırmızısı.Hocam fotoğraf atın işte,ne uğraşıyorsunuz böyle ?
İlk defa duyuyorum. Bilindik bir marka değil.hemen bakıyorum.
fotoğraf linki koydum ya link bu linktekinin kırmızısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@M-Q^GÖKTÜRK
@Mert Özkaya
frenlerde viteste sypo yazıyor.
İyi mi kötü mi bilemem. İlk defa duyuyorum fakat belki de kalitelidir.anladım sanırım kalite olarak iyi değil bisikletim.
zaten vites atarken sıkıntı yaşıyorum aldığımdan beri anlamlıydım mesela 1 e getiriyorum fakat nadiren 1 e atıyor 2 de kalıyor arka vites.İyi mi kötü mi bilemem. İlk defa duyuyorum fakat belki de kalitelidir.
Yani şehir içinde markete sağa sola gitmek için aldıysanız pek sıkıntı değil.satmayı düşünmüyorum yeni bisiklet almaya kalksan 1500 TL
MAX 400eder hocamhemen bakıyorum.
fotoğraf linki koydum ya link bu linktekinin kırmızısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@M-Q^GÖKTÜRK
@Mert Özkaya
frenlerde viteste sypo yazıyor.r