Hiç sülük yaptırmış olan var mı?

Daha dün yapıştırmıştım hissetmedim bile.

Peki bunu babama nasıl açıklayabilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burnunuza mı?
Kanka yani de baya kişiye sordum ve işe yaramadığını söylediler. Aksine enfeksiyonlara yol açabilir de senin kötülüğünü istemez herhalde.

Ayrıca Peygamber'in yaptığını söyleyenleri de anlamıyorum, o dönemin en modern tıbbı oymuş yapmış; şimdi olsa yine modern tıbbı uygulayacak. Ben önermiyorum size sülük tedavisini. Hiçbir kanıtlanmış faydası yok.
peygamber öyle bişey yaptırmadı ilk defa duyuyorum dini olarak az çok bilgim var

Babam bana sülük yaptıracakmış bende ne olduğunu bilmiyorum olan var mı nasıl oluyor? acıyor mu?
Aşırı acımıyor. Deline çatal batması gibi.
Sülükler vücutdaki kirli kanı emiyor.

Babam bana sülük yaptıracakmış bende ne olduğunu bilmiyorum olan var mı nasıl oluyor? acıyor mu?
Kullanılmamış sülük olmasına dikkat et .Sülükten sonra çok kanaman olacak Enfeksiyona dikkat et.

peygamber öyle bişey yaptırmadı ilk defa duyuyorum dini olarak az çok bilgim var
Hayır bazıları sahih olmayan hadislerden vs yaptırdı diyor siz de yaptırın şöyle böyle. Dini kullanıyorlar genelde, ona atıf yaptım. Dini kullanarak bu gibi uygulamalara çekiyorlar insanları.

Aşırı acımıyor. Deline çatal batması gibi.
Sülükler vücutdaki kirli kanı emiyor.
İşte bu yanlış, sülüklerim vücuttaki kirli kanı emmesi gibi bir durum yok. Vücutta kirli kan diye bir şey yok çünkü o fikir 1000 yıl önce çürütüldü.

Hayır bazıları sahih olmayan hadislerden vs yaptırdı diyor siz de yaptırın şöyle böyle. Dini kullanıyorlar genelde, ona atıf yaptım. Dini kullanarak bu gibi uygulamalara çekiyorlar insanları.

İşte bu yanlış, sülüklerim vücuttaki kirli kanı emmesi gibi bir durum yok. Vücutta kirli kan diye bir şey yok çünkü o fikir 1000 yıl önce çürütüldü.
saçma

Filmlerde işkence olarak kullanıyolardı la sülükleri. Adamın heryerine yapıştırıyolardı tüm kanını içsin diye. Sülükler kandan besleniyo doğal olarak. Ben yaptırmazdım şahsen. Saçma

Geri