Tahmini aylık kazancım ne olur?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,601

Bu iki ekran kartı ile ethereum kazmayı planlıyorum, (aynı modele sahipseniz afterburner ayarlarınızı yazabilirsiniz) tahmini aylık gelirim ne olur. Ayrı ayrı yazarsanız sevinirim
@RevDeisDou hocam bi fikriniz var mı?

Bu iki ekran kartı ile ethereum kazmayı planlıyorum, (aynı modele sahipseniz afterburner ayarlarınızı yazabilirsiniz) tahmini aylık gelirim ne olur. Ayrı ayrı yazarsanız sevinirim
bu ekran kartlarıyla hiç gerek yok hacım abim 2 tane 3090 aldı günlük min 105 tl max 150 tl kazıyor ordan hesabını yap işte

Harcadığınız enerjiyi uğraşın karşılığını alacağınızı düşünmüyorum.
2 tane güzelim kartı böyle kullanmayın bence

bu ekran kartlarıyla hiç gerek yok hacım abim 2 tane 3090 aldı günlük min 105 TL max 150 TL kazıyor ordan hesabını yap işte
Elimde halihazırda bulunan kartlar ve çok ucuza almıştım bunları, 3090 alıcak ne ilemcim var ne de param :D
1660 ı 2500 e, rx580 i de yaklaşık 2700 e almıştım

Elimde halihazırda bulunan kartlar ve çok ucuza almıştım bunları, 3090 alıcak ne ilemcim var ne de param :D
1660 ı 2500 e, rx580 i de yaklaşık 2700 e almıştım
ondan yana sıkıntı yok kankam ben verdiğin emeğin karşılığını alamazsın diye söylüyorum bu kartları mininge bulaştırma bence :)

1660: 27MH
RX 580: 32MH

Yaklaşık OC ile çıktıkları hızlar bu. Kaba hesapla toplam 60MH diyerek hesaplama yapabilirsin.

Mevcut gelirlerle günde 4 dolar kadar geliyor 60MH ile.

Dostum mining'e bulaşma, mining yapma, mining yaparsan karta yazık edersin diye saçma ithamlarda bulunan yaratıkları dikkate almamanı öneririm. Biri de yazmış boşuna yapma ETH poS'a geçecek kazançlar düşecek diyor. Ya kardeşim zaten adamın elinde kartlar var? Eth PoS'a geçene kadar bir güzel de kâr yapar. PoS gelsin hele bir öyle konuş. Yap sen miningini çatır çatır ye paraları güzel kardeşim. 33 MH veriyor RX 580, 28 MH'da 1660 veriyor. Kartın kapasitesine göre değişebilir.
Bugün 61 MH ile ayda 1250 TL getirisi olur 120 TL de elektrik parası. Yok ya harcadığın enerjiye değmezmiş zarar edermişsin karta yazık edersin boşver yapma. 😆

Harcadığınız enerjiyi uğraşın karşılığını alacağınızı düşünmüyorum.
2 tane güzelim kartı böyle kullanmayın bence
aylık 138 dolar, güç tüketimi 60-70 tl olsa o da maks, 1.1k tl kazanacak aylık nesi az ?
1628979745987.png

Önereceğiniz mining programı var mı? Ve oc ayarları, çünkü 1660 ile tam verim alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou hocam en yukarıdaki linkte olan iki karta sahibim, hangi oc ayarları ve program ile en stabil ve en doğru miningi yaparım? NBMiner olması gerekenden daha az gösteriyor da

Toprak hocam fenasınız, oyasumi.

1660: 27MH
RX 580: 32MH

Yaklaşık OC ile çıktıkları hızlar bu. Kaba hesapla toplam 60MH diyerek hesaplama yapabilirsin.

Mevcut gelirlerle günde 4 dolar kadar geliyor 60MH ile.
ETH'de 1660 ile 27 MH yaptıysanız iyi. Ben 23'ü geçmemiştim, bellekler +400 üstüne çıkmıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum mining'e bulaşma, mining yapma, mining yaparsan karta yazık edersin diye saçma ithamlarda bulunan yaratıkları dikkate almamanı öneririm. Biri de yazmış boşuna yapma ETH poS'a geçecek kazançlar düşecek diyor. Ya kardeşim zaten adamın elinde kartlar var? Eth PoS'a geçene kadar bir güzel de kâr yapar. PoS gelsin hele bir öyle konuş. Yap sen miningini çatır çatır ye paraları güzel kardeşim. 33 MH veriyor RX 580, 28 MH'da 1660 veriyor. Kartın kapasitesine göre değişebilir.
Bugün 61 MH ile ayda 1250 TL getirisi olur 120 TL de elektrik parası. Yok ya harcadığın enerjiye değmezmiş zarar edermişsin karta yazık edersin boşver yapma. 😆
Kartlar elimde var dememiş? Ben de kartları sıfır alıp yapacak sandım. Yaratık vs. çirkin konuşmaya gerek yok. Seviyeyi düşürüyorsun.

Geri