Nerden ücretsiz İncil alabilirim?

@FPU/CACHE

Telefon falan istiyor. Bunlar misyonerlik yapıp sürekli aramaz sms göndermez dimi?
Ya da her ay hristiyanlık yayını göndermez değil mi?
Yok şöyle oluyor SMS değil de ayda bir arıyorlar. Hani ne düşünüyorsunuz Hristiyanlık hakkında falan diyorlar. Sen de düşünmüyorum elhamdülillah Müslümanım diyorsun konu kapanıyor. Ardından iki ay sonra yine arıyorlar. Fikrinizi değiştirdiniz mi diyorlar yok diyorsun tamam diyorlar kapatıyorlar. Öyle sıkboğaz etme yok yani. Herhangi bir yayın da gönderilmiyor için rahat olsun. Bana hiç gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 kere aradılar ondan sonra hiç aramadılar.
 
Fikrinizi değiştirdiniz mi diyorlar yok diyorsun tamam diyorlar kapatıyorlar. Öyle sıkboğaz etme yok yani. Herhangi bir yayın da gönderilmiyor için rahat olsun.
Öyle bir şey olursa anam kafama terlik fırlatır. En başından aramasalar olmaz mı?
 
Öyle bir şey olursa anam kafama terlik fırlatır. En başından aramasalar olmaz mı?
Bu adamlar misyoner. Aramaları normal. Sonuçta kendi dinlerini yayıyorlar. Evine İncil dışında bir şey göndermiyorlar rahat ol o konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kafaya terlik atılacak bir durum yok ayıp değil İncil okumak. Dinen de gayet caiz.
 
Ayrıca kafaya terlik atılacak bir durum yok ayıp değil İncil okumak.
Ya bizimkisi ehm neyse . Taam sağ ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kamina peki telefon gibi bilgileri satıcı marka vesaire vermiyorlar değil mi,
 
Ya hani iletişim bilgilerinizi üçüncü kişilerle paylaşma olayı yok mu o var mı?
O kadarını bilmiyorum kendileri paylaşmıyoruz diyorlar. Zaten KVKK kanunları geregi paylaşmazlar. Benim başıma 1 yıldan fazladır bir şey gelmedi.
 
Gelen İncil de budur.
IMG_20210810_200330.jpg

IMG_20210810_200409.jpg

IMG_20210810_200512.jpg
 
4'ü de 1 arada hemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 4 incilin de hepsi sonradan değişikliğe uğramıştır. Zaten incil değişikliğe uğradığı için 4 tane. Orijinal değiştirilmemiş incil saklanıyor diye biliyorum.
4 İncil sonradan değil yazılırken değiştirildi, Saklanan daha az değiltirilmiş ayrıca HZ Peygamber ve Kur'an dan bahsedildiği rivayet ediliyor.
 
4 İncil sonradan değil yazılırken değiştirildi, Saklanan daha az değiltirilmiş ayrıca HZ Peygamber ve Kur'an dan bahsedildiği rivayet ediliyor.
Aynı hesap hocam :D aynı şeyin laciverti 😁

Tek anlamadığım Orijinal (yada daha az değiştirilmiş) incilin neden yok edilmediği? neden saklanıyor
 
Geri
Top