slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende abimle bunu seçtimBende olsam bunu seçerdim sedan isteseydim de Bmw alırdım
bende abimle bunu seçtimBende olsam bunu seçerdim sedan isteseydim de Bmw alırdım
Anladık hocam siz merso seviyorsunuzBiraz öyle evet
BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
O zaman bu olabilir
Ama ben merso seviyorum
Gence gider. Hatchback ufacık yer kaplar Park sorunu kalmaz cebinize bile koyarsınız. Gayet sağlam arabadır yol tutuşu ve güvenliği iyidir. 360hp otobana çıktığınızda saplamadiginiz araba kalmaz keşke 1 gün bütün arabalara saplasam, her gün saplamak zor oluyor dersiniz. Tek sıkıntısı bütçenizi biraz aşıyor sanırım![]()
Mercedes - Benz / A Serisi / A 45 AMG / ER OTO 2013 MERCEDES A45 AMG BOYASIZ 70.000 KM 360 HP 4MATİC sahibinden.comda - 926272504
Mercedes - Benz / A Serisi / A 45 AMG / ER OTO 2013 MERCEDES A45 AMG BOYASIZ 70.000 KM 360 HP 4MATİC sahibinden.comda - 926272504www.sahibinden.com
Mersocuyuz kral : )Anladık hocam siz merso seviyorsunuz![]()
hocam audi tt s var diyoruz sonra merso a45 amg gelip otobanda saplıyor biraz üzülürümSARILAR OTOMOTİV'den AUDI TT S 2.0 TFSİ QUATRO ORJİNAL 272 HP İlan No: 887109455
https://www.sahibinden.com/ilan/vas....0-tfsi-quatro-orjinal-272-hp-887109455/detay
bütçeyi biraz bir şeyler yapıp alabiliriz diye düşüyorumGence gider. Hatchback ufacık yer kaplar Park sorunu kalmaz cebinize bile koyarsınız. Gayet sağlam arabadır yol tutuşu ve güvenliği iyidir. 360hp otobana çıktığınızda saplamadiginiz araba kalmaz keşke 1 gün bütün arabalara saplasam, her gün saplamak zor oluyor dersiniz. Tek sıkıntısı bütçenizi biraz aşıyor sanırım
Makyaj, performans ve konfor olarak a45 her türlü TT yi alıyor. Bu arada audiciyimhocam audi tt s var diyoruz sonra merso a45 amg gelip otobanda saplıyor biraz üzülürümtabi hergün 200 yapmayacağız ama işte araba dedin hp yüksek olur ve duruşu
saplıyor amahocam audi tt s var diyoruz sonra merso a45 amg gelip otobanda saplıyor biraz üzülürümtabi hergün 200 yapmayacağız ama işte araba dedin hp yüksek olur ve duruşu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçeyi biraz bir şeyler yapıp alabiliriz diye düşüyorum
kırmızı da tt ye yakışmış ama o multimedya ne ya daha sonradan yapılmış ya biraz kötü olmuş şahsensaplıyor ama272 beygir 2.0 bu da beygiri daha az ama belirli bir gücü var direk 130 beygir değil en azından aradaki farkı audi r8 e benzemesinden kapatır bence
270 miş hocam tabi 270 de yapmayız o kadar basmayızsaplıyor ama272 beygir 2.0 bu da beygiri daha az ama belirli bir gücü var direk 130 beygir değil en azından aradaki farkı audi r8 e benzemesinden kapatır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada o audi a45 amg nin 0-100 hızlanması 4.6 saniyeymiştop speed i de muhtemelen 280 dir
aga a45 amg diyoruz bu çok düşük ona göre sırf 2 yıl daha yeni diyeben olsam genç arabası olarak https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-33.000km-bakimli-ses-sistemi-923805275/detay bunu alırdım
Kime göre yani sahibinden e göre ferrariler de 250 , youtube diyorsan adam daha basamamış olabilir bence görür270 miş hocam tabi 270 de yapmayız o kadar basmayız