Klavye elektrik carpıyor

Reaksiyon skoru
163
Ocak ayında alınmıstı gecen gun klavyenın tuslarını cıkarıp nemlı bı bezle sıldım, tuslarıda su dolu bı kapta bı kac dakıka tuttuktan sonra cıkarttım ıyıce kuruladım fakat 2 gundur klavye govdesınden ve kenarlarından yanı genel olarak tum metal kısımlardan elektrık carpıyor cok fazla degılde ayıltacak sekılde :D nedenı nedır ?

Ocak ayında alınmıstı gecen gun klavyenın tuslarını cıkarıp nemlı bı bezle sıldım tuslarıda su dolu bı kapta bı kac dakıka tuttuktan sonra cıkarım ıyıce kuruladım fakat 2 gundur klavye govdesınden ve kenarlarından yanı genel olarak tum metal kısımlardan elektrık carpıyor cok fazla degılde ayıltacak sekılde :D nedenı nedır ?
Acaba ne olabilir nedeni 🤔

Ocak ayında alınmıstı gecen gun klavyenın tuslarını cıkarıp nemlı bı bezle sıldım, tuslarıda su dolu bı kapta bı kac dakıka tuttuktan sonra cıkarttım ıyıce kuruladım fakat 2 gundur klavye govdesınden ve kenarlarından yanı genel olarak tum metal kısımlardan elektrık carpıyor cok fazla degılde ayıltacak sekılde :D nedenı nedır ?
Belkide sizle alakalıdır. Bi toprağa dokunun biraz vücudunuzdaki statik elektrik gitsin.

5 senedir bizde seneye satacağız yeni Octavia ve ya Superb düşünüyoruz.
Bütçe olursa Tucson ve ya Passat 🙂
Konu dışı olduğu için özür dilerim konu sahibinden ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pirince yatırın isterseniz.
tucson güzel bindim.

5 senedir bizde seneye satacağız yeni Octavia ve ya Superb düşünüyoruz.
Bütçe olursa Tucson ve ya Passat 🙂
Konu dışı olduğu için özür dilerim konu sahibinden ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pirince yatırın isterseniz.
ne kadar mantıklı dıye dusunuyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469