1 sene önce 10.000 TL yatırım yapsaydık şu an paramız 500.000.000 olurdu.

reckless86

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
194
Adsız.png

1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Seneye baktığımızda keşke dememek için yatırım yapmalı mıyız?

Bu kadar artacağını bilseydik alırdık zaten :D

Alıntıyı görüntüle

1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Nerden bilebilirsin ki belki 10.000 tlen 0 tl olacak. Risk arttıkça kazanç artar dolara yatırmak çok riskli değil amerika batmadığı sürece düşmez ama çok kar etmezsin coinler çok riskli paran bi anda 0 olabilir 500 milyonda olabilir. Yani evet yatırım yapmalıyız

para yatırmadım hiçte pişman değilim batmakta var kazanmakta yatırsaydım kesin azcık artıkca geri alırdım yada düşmeye başlayınca geri alırdım böyle 10 sene önce 1000 dolarımız olsa felan saklasak bitcoin alsaydın 1 tane zengin olurduk felan mevzuları çok boş kimse bilemezdi bu gün böyle olucanı keşkeler bişeyi değiştirmiyor

Nerden bilebilirsin ki belki 10.000 tlen 0 TL olacak. Risk arttıkça kazanç artar dolara yatırmak çok riskli değil amerika batmadığı sürece düşmez ama çok kar etmezsin coinler çok riskli paran bi anda 0 olabilir 500 milyonda olabilir. Yani evet yatırım yapmalıyız
Evet o yüzden kaybetsen de üzülmeyeceğin miktarlarla girmek önemli. Kredi çekip veya borç para alarak kesinlikle olmaz.

Alıntıyı görüntüle

50 tl yatırsaydık,2.500.o00 TL

Dövizde devasa yatırımım var, kripto paralarda sadece mininge güveniyorum. Alım satım bana çok riskli geliyor. Altın daha garanti, 250bin kârdayım şuanda. YTD
Aslında Btc, Eth gibi coinlere yatırım yaptığında uzun sürede zarar etmen zor gibi. Çünkü baba coinler bunlar kısa sürede düşebilir tabii ama uzun vadede daha çok yolu olduklarını düşünüyorum. YTD.

Aslında Btc, Eth gibi coinlere yatırım yaptığında uzun sürede zarar etmen zor gibi. Çünkü baba coinler bunlar kısa sürede düşebilir tabii ama uzun vadede daha çok yolu olduklarını düşünüyorum. YTD.
Uzun vadede olabileceği ön görmek zor kripto vabında, ama önümüzdeki seçimlere kadar altın hep yükselmeye devam edicek. En garanti yatırım noktası. Bu arada kârım 257k oldu. YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri