Alınmaz,buna +8 ekleyip bunu alabilirsin,alternatif olarak R5 4600H+1650Tİ'da bakabilirsin.Başlıkta olduğu gibi ürün linki bu +8 GB takıp alınır mı?
Abra serisini önermiyorum. Tulparlarda alüminyum + magnezyum kasa var ancak abralar plastik kasalar.Başlıkta olduğu gibi ürün linki bu +8 GB takıp alınır mı?
Neden alınmayacağını da belirtirseniz sevinirim. Bu ürün sanırım 60 Hz. Seçeneklerimde en az 120 Hz var. TeşekkürlerAlınmaz,buna +8 ekleyip bunu alabilirsin,alternatif olarak R5 4600H+1650Tİ'da bakabilirsin.
Başkan iyi hoş konuşuyorsun da 8000TL'lik ASUS TUF'lar yada Lenovo ideapad'ler felan alüminyum mu onlarda plastik?Abra serisini önermiyorum. Tulparlarda alüminyum + magnezyum kasa var ancak abralar plastik kasalar.
Ürün plastik + kronik sorunlu. Genelde panellerinde ölü piksel veya ışık süzmesi oluyor. Bunun dışında kasası plastik kassa ve buna bağlı olarak ısınma yapıyor ve uzun ömürlü olmuyor. Evet güzel görünüyor güzelde bir bilgisayar ama o fiyatlara daha kalitelisi alınabilir.Neden alınmayacağını da belirtirseniz sevinirim. Bu ürün sanırım 60 Hz. Seçeneklerimde en az 120 Hz var. Teşekkürler
Hayır konuya plastikten girdikte sanki sadece Monster plastik kasa kullanıyormuş gibi bir lanse var ancak 9.000'lik Lenovo'larda aynı plastik kasadan kullanıyorlar. Ölü piksel ve ışık süzmesi çıkarsa iade edeceğim ben siparişi çoktan verdim de yeni geldi aklıma bir sorayım dedim foruma.Ürün plastik + kronik sorunlu. Genelde panellerinde ölü piksel veya ışık süzmesi oluyor. Bunun dışında kasası plastik kassa ve buna bağlı olarak ısınma yapıyor ve uzun ömürlü olmuyor. Evet güzel görünüyor güzelde bir bilgisayar ama o fiyatlara daha kalitelisi alınabilir.
Plastik var, plastik var. Asus tuf dediğinin kasası askeri ölçüde dayanıklılık göstermiş bir kasa. Bana inanmıyorsan internette kullanıcı şikayetlerini okuyabilirsin. Bende Monster Tulpar T7 V22.2 almayı planlamıştım gerçekten çok güzel bir bilgisayardı ancak panelinde kronik sorun olduğundan dolayı asus rog aldım. Aynı fiyata Monsterden 3060lı sistem alabilirdim ancak her şey bileşen değil. Bana göre bir bilgisayarın parçaları kadar kullanılan malzemelerinin kaliteside önemli. Az para vermiyoruz daha düşük bileşenleri olsun ama uzun ömürlü olsun.Neden alınmayacağını da belirtirseniz sevinirim. Bu ürün sanırım 60 Hz. Seçeneklerimde en az 120 Hz var. Teşekkürler
Post automatically merged:
Başkan iyi hoş konuşuyorsun da 8000TL'lik ASUS TUF'lar yada Lenovo ideapad'ler felan alüminyum mu onlarda plastik?
Doğru diyorsun ama ASUS TUF'u almayı planladım o kadar araştırdım ki ASUS TUF'un i5 10. nesilli modellerinde o kadar çok ısınmayla alakalı problemleri var ki dedim 8000 lira verip sorunlu çıkacağına 6.7 veriyim sorunlu çıksın dedimPlastik var, plastik var. Asus tuf dediğinin kasası askeri ölçüde dayanıklılık göstermiş bir kasa. Bana inanmıyorsan internette kullanıcı şikayetlerini okuyabilirsin. Bende Monster Tulpar T7 V22.2 almayı planlamıştım gerçekten çok güzel bir bilgisayardı ancak panelinde kronik sorun olduğundan dolayı asus rog aldım. Aynı fiyata Monsterden 3060lı sistem alabilirdim ancak her şey bileşen değil. Bana göre bir bilgisayarın parçaları kadar kullanılan malzemelerinin kaliteside önemli. Az para vermiyoruz daha düşük bileşenleri olsun ama uzun ömürlü olsun.
Hocam onu al bunu al demekten vazgeçelim artık. Forumdaki herkes Monster lafını duyunca HAYIR SAKIN ALMA ONUU gibi tepkiler veriyor ancak kimse nedenini bilmiyor. Tulpar serisi gerçekten çok güzel ve alınabilir bir seri ama Abra'nın neden alınmaması gerektiği konusunda yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum. Siparişi verdiyseniz de hayırlı olsun. Eğer sorunsuz bir Monster'e denk gelirseniz plastik kalitesi kötü olsada o fiyata daha iyisini alamayacağınızı bilin isterim.Bunu al
Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD R5 4600H 8GB 1TB + 256GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82EY00D3TX
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-82ey00d3tx-p-HBV00001A9ZYX?magaza=Techburada
Evet Monster malının arkasında duruyor ancak sorunlu ürünlerinin sayısı çok fazla. Ben uğraşırım derseniz doğru tercih yapmışsınızdır. Şimdiden hayırlı olsun.Doğru diyorsun ama ASUS TUF'u almayı planladım o kadar araştırdım ki ASUS TUF'un i5 10. nesilli modellerinde o kadar çok ısınmayla alakalı problemleri var ki dedim 8000 lira verip sorunlu çıkacağına 6.7 veriyim sorunlu çıksın dedimHe sorunlu çıkarsa iade şartları Monster'da daha esnek kolayca iade edilir. Ama Hepsiburada'da felan sıkıntı W10 kurunca almıyoruz diyorlar.
Doğru diyorsun ben zaten 2017'den beri Monster kullanıcısıydım o laptopu sattım aslında ufaktan pişmanda etmişti dediğin gibi yine bir kumar oynadık ama en ufak problem çıkarsa direkt iade edeceğim.Hocam onu al bunu al demekten vazgeçelim artık. Forumdaki herkes Monster lafını duyunca HAYIR SAKIN ALMA ONUU gibi tepkiler veriyor ancak kimse nedenini bilmiyor. Tulpar serisi gerçekten çok güzel ve alınabilir bir seri ama Abra'nın neden alınmaması gerektiği konusunda yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum. Siparişi verdiyseniz de hayırlı olsun. Eğer sorunsuz bir Monster'e denk gelirseniz plastik kalitesi kötü olsada o fiyata daha iyisini alamayacağınızı bilin isterim.
Monster işi biraz kumar işi. Eğer sorunsuz ürün gelirse çok sağlam bir fiyat performans ürünü kendileri.
Teşekkürler yardımların için.Hocam onu al bunu al demekten vazgeçelim artık. Forumdaki herkes Monster lafını duyunca HAYIR SAKIN ALMA ONUU gibi tepkiler veriyor ancak kimse nedenini bilmiyor. Tulpar serisi gerçekten çok güzel ve alınabilir bir seri ama Abra'nın neden alınmaması gerektiği konusunda yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum. Siparişi verdiyseniz de hayırlı olsun. Eğer sorunsuz bir Monster'e denk gelirseniz plastik kalitesi kötü olsada o fiyata daha iyisini alamayacağınızı bilin isterim.
Monster işi biraz kumar işi. Eğer sorunsuz ürün gelirse çok sağlam bir fiyat performans ürünü kendileri.
Evet Monster malının arkasında duruyor ancak sorunlu ürünlerinin sayısı çok fazla. Ben uğraşırım derseniz doğru tercih yapmışsınızdır. Şimdiden hayırlı olsun.
Aslında eski monsterler çok sağlamdı. Bir yakınımda 10 yıllık gtx960 lı bir monster var. Bilgisayar hala taş gibi hatta orta-yüksek ayarlarda gta5 bile oynuyoruzDoğru diyorsun ben zaten 2017'den beri Monster kullanıcısıydım o laptopu sattım aslında ufaktan pişmanda etmişti dediğin gibi yine bir kumar oynadık ama en ufak problem çıkarsa direkt iade edeceğim.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Doğru diyorsun ben zaten 2017'den beri Monster kullanıcısıydım o laptopu sattım aslında ufaktan pişmanda etmişti dediğin gibi yine bir kumar oynadık ama en ufak problem çıkarsa direkt iade edeceğim.
Teşekkürler yardımların için.
Yok be sana da iyisi denk gelmiştir o zamanda kumar gibiydi. İyisi denk gelince çok fazla sıkıntı çıkarmıyordu kötüsü denk gelince iflahını kesiyorduAslında eski monsterler çok sağlamdı. Bir yakınımda 10 yıllık gtx960 lı bir monster var. Bilgisayar hala taş gibi hatta orta-yüksek ayarlarda gta5 bile oynuyoruz
Eğer sorunlu mal gelirse tamir etmek isteyeceklerdir kesinlikle kabul etmeyin iade veya değişim isteyin. Bana göre bir malın garantisi bitmeden içi açılıyorsa ondan kolay kolay hayır gelmez.
Fps dropları vesaire de cabasıydı.Yok be sana da iyisi denk gelmiştir o zamanda kumar gibiydi. İyisi denk gelince çok fazla sıkıntı çıkarmıyordu kötüsü denk gelince iflahını kesiyorduMesela benim o laptopun garantisi biti bitmez HDD'si öldüydü.