Yardım RVN Coinde 2MH Kazıyorum normalmi?

dostum o zmn oyun oynarken kartın VRAM lerinin kül olması lazım? çünkü oyunda 75-80 arası gidip geliyor kart
Ne kadar yüklenildiğine bağlı. Ben de net bir şey diyemiyorum sadece söylenenlere belirtilenlere anlatılanları aktarıyorum. Kimse diyemez oyun oynarken kart 2 yıla bozulur mining esnasında 5 yıl dayanır, teknolojik alet sonuçta. Boşuna 3 yıl garanti vermiyorlar.

Benim kart 60-65 gerçi bni etkilemez çok
reis senin OC ayarları nedir kaç MH aldın RVN de atarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar yüklenildiğine bağlı. Ben de net bir şey diyemiyorum sadece söylenenlere belirtilenlere anlatılanları aktarıyorum. Kimse diyemez oyun oynarken kart 2 yıla bozulur mining esnasında 5 yıl dayanır, teknolojik alet sonuçta. Boşuna 3 yıl garanti vermiyorlar.
benimkinin 15 ay garantisi var

@RevDeisDou
1628867036002.png

YT den baktığım bir kişi böyle ayarlar girmiş yapmalımıyım? bazı şeyler FAZLA ama FAZLA düşük geldi mesela Core voltage 850 aşırı düşük değilmi

bir zararı olmazmı yani

@RevDeisDou her alanda uzman gördüğüm sensei adam yardım et

Son düzenleme:
Güzel.

Fikir vermesi adına
Alıntıyı görüntüle
güzel diyorsunuz da ben neden 8mh kazarken adamlar o ayarlarla 14 kazıyor neredeyse 2 katı bu saçmalık

Güzel.

Fikir vermesi adına
Alıntıyı görüntüle
reis foto ne anlama geliyo anlamadm

@stereohearts dediğiniz gibi yeniden başlattım 8MH kazıyorum şu anda siz iyi bir OC bulabilirmisiniz? hem soğuk kalacak hemde daha yüksek MH verecek.

hot-spotu bile 73 dereceye 2 ufak ayarla indirmeyi başaran bne: :hackerman::hackerman:

Alıntıyı görüntüle
8MH Kazıyorumda hala %9-10 arası kullanım gösteriyor VRAM ise %100

la reis bişey soracam ben bu kazıma başladımda para nereye gidiyo? ben bi yer girmedim paranın gitmesi için

@Mert Özkaya reis benim param nereye gidiyoğ
Binance hesabına gitmesi lazım cüzdan kodunu girdiysen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,977
Üyeler
197,799
Son üye
Jonit
Geri