Yardım RVN Coinde 2MH Kazıyorum normalmi?

dostum o zmn oyun oynarken kartın VRAM lerinin kül olması lazım? çünkü oyunda 75-80 arası gidip geliyor kart
Ne kadar yüklenildiğine bağlı. Ben de net bir şey diyemiyorum sadece söylenenlere belirtilenlere anlatılanları aktarıyorum. Kimse diyemez oyun oynarken kart 2 yıla bozulur mining esnasında 5 yıl dayanır, teknolojik alet sonuçta. Boşuna 3 yıl garanti vermiyorlar.

Benim kart 60-65 gerçi bni etkilemez çok
reis senin OC ayarları nedir kaç MH aldın RVN de atarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar yüklenildiğine bağlı. Ben de net bir şey diyemiyorum sadece söylenenlere belirtilenlere anlatılanları aktarıyorum. Kimse diyemez oyun oynarken kart 2 yıla bozulur mining esnasında 5 yıl dayanır, teknolojik alet sonuçta. Boşuna 3 yıl garanti vermiyorlar.
benimkinin 15 ay garantisi var

@RevDeisDou
1628867036002.png

YT den baktığım bir kişi böyle ayarlar girmiş yapmalımıyım? bazı şeyler FAZLA ama FAZLA düşük geldi mesela Core voltage 850 aşırı düşük değilmi

bir zararı olmazmı yani

@RevDeisDou her alanda uzman gördüğüm sensei adam yardım et

Son düzenleme:
Güzel.

Fikir vermesi adına
Alıntıyı görüntüle
güzel diyorsunuz da ben neden 8mh kazarken adamlar o ayarlarla 14 kazıyor neredeyse 2 katı bu saçmalık

Güzel.

Fikir vermesi adına
Alıntıyı görüntüle
reis foto ne anlama geliyo anlamadm

@stereohearts dediğiniz gibi yeniden başlattım 8MH kazıyorum şu anda siz iyi bir OC bulabilirmisiniz? hem soğuk kalacak hemde daha yüksek MH verecek.

hot-spotu bile 73 dereceye 2 ufak ayarla indirmeyi başaran bne: :hackerman::hackerman:

Alıntıyı görüntüle
8MH Kazıyorumda hala %9-10 arası kullanım gösteriyor VRAM ise %100

la reis bişey soracam ben bu kazıma başladımda para nereye gidiyo? ben bi yer girmedim paranın gitmesi için

@Mert Özkaya reis benim param nereye gidiyoğ
Binance hesabına gitmesi lazım cüzdan kodunu girdiysen.

Geri