Yunus "Sessiz"
80+
- Reaksiyon skoru
- 271
https://www.trendyol.com/volta/vsa-...119941260?boutiqueId=576869&merchantId=125399 ek olarak önerim bu üründür.
türko zihniyetat iki tokat beynine kan gitsin xd
7k tutuyor onlar artı ortasından 3kya bisiklet desek 10k oluyor onun yerine normal elektriklisini alırsınBisklet alıp üstüne elektrikli bisiklete çevirme kitleri var. Onlardan takabilirsiniz.
Ama bisiklet beğenmiyor yavaş diyor
Ya usta patlatsana bir tane ensesineYasa gereği ise zaten alınmaz. Ytde çocuk motosikleri alan vardı oran kafam karıştı.
Ne ? bir çarpsa gitti 10kBen 16 yaşındayım araba sürebilir
Mahalle arasında felan otobana çıkmasın ha
Nasıl yaptınız?1400tlye kendime yaptım şuan kullanıyorum, fakat bu uda istemiyor paşa![]()
Önermem, 30km/h ye kadar çıkıyorlar. Kadk taksa bile kafasını çarpması ağır yaralanmalara ve hatta ölüme sebebiyet verebilir. En güvenlisi bisikletEhliyet gerektirmeyen elektrikli scooter alın, kask vs. taksın.
Gelde bunu anlat işteNe ? bir çarpsa gitti 10k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yaptınız?
Hahhaha ne kadar akıllısın, veledin teki gelsin aile bireyinden birine çarpsında göreyim ben seni.Ben 16 yaşındayım araba sürebilir
Mahalle arasında felan otobana çıkmasın ha
Bisikletle 30'a çıkamıyo musun?Önermem, 30km/h ye kadar çıkıyorlar. Kadk taksa bile kafasını çarpması ağır yaralanmalara ve hatta ölüme sebebiyet verebilir. En güvenlisi bisiklet