Kasanın üstüne hafifçe tıklayınca reset atıyor

rucukutu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
811
Geçenlerde kasaya kolum çarptı dönerken pc reset attı.Şimdi hafiçe tıklasam bile üstüne reset atıyor ?
sorun nedir acaba varmı başına böyle gelen

kasa modeli nedir ?

Geçenlerde kasaya kolum çarptı dönerken PC reset attı.Şimdi hafiçe tıklasam bile üstüne reset atıyor ?
Güç kaynağı kablosuna bak tam oturmamış olabilir temazsızlık yapıyor olabilir

sistemin kablolarını dikkatli bir şekilde incele yada anakart ekran kartı gibi parçaların yerinden oynamışda olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağı kablosuna bak tam oturmamış olabilir temazsızlık yapıyor olabilir
doğru oda olabilir

Kapansa o kadar da sıkıntı değil de reset atması sıkıntı biraz :)
Genelde temazsızlık olunca resetler kasayı temizledikten sonra tam takamamışım sanırım arada reset atıyordu bilgisayar kendini benim kasa kapalı bir yerde olduğu için elimle çarpma gibi şansım olmadığı için dokununca gidiyor mu bilmiyorum büyük ihtimal güç kaynağından

Geçenlerde kasaya kolum çarptı dönerken PC reset attı.Şimdi hafiçe tıklasam bile üstüne reset atıyor ?
merhaba kardeşim bu durum benimde başıma geliyor .pc uzun süredir kendi kendine reset atıyordu kasayı evirip çevirip bi şekile koyuyorum o zaman reset atmıyor bence yüzde 95 ya powerda sorun var ya güç kablonda ben garanti olarak psu yu komple değişicem zaten dandik.mesela dün oyun oynarken ayağa kalkıyordum tam masaya bacağım çarptı sert bi şekilde pc reset attı kendine şaka gib :D

merhaba kardeşim bu durum benimde başıma geliyor .PC uzun süredir kendi kendine reset atıyordu kasayı evirip çevirip bi şekile koyuyorum o zaman reset atmıyor bence yüzde 95 ya powerda sorun var ya güç kablonda ben garanti olarak PSU yu komple değişicem zaten dandik.mesela dün oyun oynarken ayağa kalkıyordum tam masaya bacağım çarptı sert bi şekilde PC reset attı kendine şaka gib :D
Ya zaten 1 ayda zar zor kurdum pc yi anakart bozuk çıktı m2 bozuk çıktı çıldırmalık durum birde başımıza bu geldi
Birazdan komple bağlantı ve kabloları söküp yeniden takıcam düzelirse yazcam

Genelde temazsızlık olunca resetler kasayı temizledikten sonra tam takamamışım sanırım arada reset atıyordu bilgisayar kendini benim kasa kapalı bir yerde olduğu için elimle çarpma gibi şansım olmadığı için dokununca gidiyor mu bilmiyorum büyük ihtimal güç kaynağından
Katılıyorum dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri