13.000TL Laptop önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
13.000
Öncelikle merhabalar, yakın zamanda bir laptop almaya karar verdim ve bunun için 13.000Tl bütçe ayırdım. Sizce bu bütçeye en uygun ne alabilirim.
Şimdiden teşekkürler

Ramleri teknik servise değiştirebilirsiniz. İçindeki 2x4 ramleride ikinci elden satabilirsiniz.

Ramleri teknik servise değiştirebilirsiniz. İçindeki 2x4 ramleride ikinci elden satabilirsiniz.
Hocam benim de aklımda o var bu yerden almayı planlıyorum hem 16gb ram hem forumda baya yerde gördüm ismini

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi gördüm forumdan bi arkadaş hp omen laptopu iade etmiş o yüzden şüphe ye düştüm galiba mux switch olmadığı için iade etmiş

Hocam benim de aklımda o var bu yerden almayı planlıyorum hem 16gb ram hem forumda baya yerde gördüm ismini

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi gördüm forumdan bi arkadaş hp omen laptopu iade etmiş o yüzden şüphe ye düştüm galiba mux switch olmadığı için iade etmiş
Bu bütçedeki 3060 laptopların hiçbirinde mux yok zaten. 2 Laptopta aynı benim dediğim şekilde daha hesaplı ve ramleri ballistix.

Bu varken niye onu ve rami alsın?

Bu varken niye onu ve rami alsın?
2 Laptopta aynı benim dediğim şekilde daha hesaplı ve ramleri ballistix.

Hocam peki mux switch olmaması bi problem yaratır mı?
@Nachi

Geri