2 Yıllık Bilgisayar programcılığı okunurmu

MoOsFoOsy

80+
Reaksiyon skoru
109
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu bölümle alakası olmayan kişiler yorum yapmazsa sevinirim ben 2 Yıllık bilgisayar programcılığı seçebiliyorum yaşadığım şehirde okuyacağım meslek lisesinde Bilişim bölümü okudum ayrıca program ve donanımda kendi işlerimi halledecek kadar bilgim var Bu bölümü okuyan arkadaşlar sizce bu bölümü okumalımıyım Akdeniz Üni den Tercih Yapıcağım

bilgisayar mühendisliği mezunluğunun bir niteliği yok iken 2 yıllık bir bölümden bir şey beklemeyin derim. Özgeçmiş'te 2 yıllık olduğunu görüp direkt eleyenler de olacaktır.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu bölümle alakası olmayan kişiler yorum yapmazsa sevinirim ben 2 Yıllık bilgisayar programcılığı seçebiliyorum yaşadığım şehirde okuyacağım meslek lisesinde Bilişim bölümü okudum ayrıca program ve donanımda kendi işlerimi halledecek kadar bilgim var Bu bölümü okuyan arkadaşlar sizce bu bölümü okumalımıyım Akdeniz Üni den Tercih Yapıcağım
Hocam okunur ama şöyle okunur öncelikle kodlamayı sevmen lazım kodlamayı seversen bölüm de seni sever. Visual Studio olsun SQL Server olsun hep kodlama göreceksiniz. Ama tabi temelini gösterecekler. Geri kalanı kendini geliştirmeye bağlı. Okul sana temeli verecek sen üstüne katacaksın. Yani mezun olduğunda sen her şeyi bilen bir yazılımcı olmayacaksın. Üstüne sen katacaksın. Bunu bilerek git.

Ben Okuyorum Ama Keşke Gelmez Olaydım Hep Hocaların Gazıyla Gittim 1 Satır Kod Yazamıyorum :D
Ve Öğretilen Dersler Temelin'de Temeli Prof Bir Şey Yok Sadece Tablo Yapmayı Kutu Eklemeyi Form Yapmayı Felan Filan Gösteriyorlar.

Lise de c# gördük sql Server geçtiğimiz süre zarfında pandemi olduğu için tam göremedik ben başladığım takdirde temeli tekrar ederim ben kodlama üzerindeki mantığı kavradım o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu bölümle alakası olmayan kişiler yorum yapmazsa sevinirim ben 2 Yıllık bilgisayar programcılığı seçebiliyorum yaşadığım şehirde okuyacağım meslek lisesinde Bilişim bölümü okudum ayrıca program ve donanımda kendi işlerimi halledecek kadar bilgim var Bu bölümü
kuzenim o bölümü okudu siirt üniversitesinde şuan evde oturuyor ):

Ben okudum, laylaylom gidip geleceksen, boş gidip dolu gelmiceksen okuldan yani sadece diploma almış olursun. 2 yıllık bu neeooo diye arkadaşlara bakma. Vakit kaybetmek istemiyorsan ve bilgisayar bölümü üzerinden giderim diyorsan okula kaydını yaptır. 2. yılının sonunda DGS girerek 4 yıllık bölüme geçiş yapabilirsin ve 3. sınıftan devam edersin. Ben öyle yaptım şuan 2 diplomam var. 2 üniversite bitirdim görünüyor e devlette. 2 yıllık ve 4 yıllık diplomam var yani.

Selçuk ünv., 4 yıllıkta para lazımdı 4 yıllığı açıktan bitirdim. Anadolu ünvde.
Hocam Konya Teknikte okuyacağım bende nasip olursa ardından senin gibi yapmayı planlıyorum. Bölüm son sıralama olarak aldığı kişiden 11k yüksek sıralamam var alır değil mi ya

DGS ile geçiş yapmayı düşünüyorsan, DGS ile çok az alım yapıyorlar. Haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,908
Üyeler
186,409
Son üye
Qier
Geri