Hocam dgs ile hangi bölüme geçtiniz?Ben okudum, laylaylom gidip geleceksen, boş gidip dolu gelmiceksen okuldan yani sadece diploma almış olursun. 2 yıllık bu neeooo diye arkadaşlara bakma. Vakit kaybetmek istemiyorsan ve bilgisayar bölümü üzerinden giderim diyorsan okula kaydını yaptır. 2. yılının sonunda DGS girerek 4 yıllık bölüme geçiş yapabilirsin ve 3. sınıftan devam edersin. Ben öyle yaptım şuan 2 diplomam var. 2 üniversite bitirdim görünüyor e devlette. 2 yıllık ve 4 yıllık diplomam var yani.
Selamlar hocam hala aktif misiniz, dgs zor mu? İmkansız mı, hiç mi yapılmayacak düzey deBen okudum, laylaylom gidip geleceksen, boş gidip dolu gelmiceksen okuldan yani sadece diploma almış olursun. 2 yıllık bu neeooo diye arkadaşlara bakma. Vakit kaybetmek istemiyorsan ve bilgisayar bölümü üzerinden giderim diyorsan okula kaydını yaptır. 2. yılının sonunda DGS girerek 4 yıllık bölüme geçiş yapabilirsin ve 3. sınıftan devam edersin. Ben öyle yaptım şuan 2 diplomam var. 2 üniversite bitirdim görünüyor e devlette. 2 yıllık ve 4 yıllık diplomam var yani.
Hocam DGS ile mühendisliğe mi geçtiniz ? Alttan dersiniz oldu mu ? Ben kimse sorduysam ya 2 den ya da 1.siniftan baslatmislar ondan dolayı ben pek istemiomBen okudum, laylaylom gidip geleceksen, boş gidip dolu gelmiceksen okuldan yani sadece diploma almış olursun. 2 yıllık bu neeooo diye arkadaşlara bakma. Vakit kaybetmek istemiyorsan ve bilgisayar bölümü üzerinden giderim diyorsan okula kaydını yaptır. 2. yılının sonunda DGS girerek 4 yıllık bölüme geçiş yapabilirsin ve 3. sınıftan devam edersin. Ben öyle yaptım şuan 2 diplomam var. 2 üniversite bitirdim görünüyor e devlette. 2 yıllık ve 4 yıllık diplomam var yani.
Hayır hiç çalışmadan kazandım, ben açıktan okunan bir bölümü tercih ettiğim için puanı çok yüksek değildi. Bilgisayar Mühendisliği gibi bölümleri düşünüyorsanız zor olabilir ama imkansız değil. Yapan arkadaşlarım var.Selamlar hocam hala aktif misiniz, dgs zor mu? İmkansız mı, hiç mi yapılmayacak düzey de
Hayır, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne geçtim. 4. sınıftan devam ettim 2 yıl okudum açıktan bitti. Bölümümün dersleri zordu. Sınav puanlarım düşük olsada geçiyordum. 2. yıl covid olduda puanı tavan yaptımHocam DGS ile mühendisliğe mi geçtiniz ? Alttan dersiniz oldu mu ? Ben kimse sorduysam ya 2 den ya da 1.siniftan baslatmislar ondan dolayı ben pek istemiom
Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bölümün zorlukları neler, kendini geliştirme aşaması harici ne gibi zorluklar bekliyor, iş imkanı nasıl okunur mu?Hayır hiç çalışmadan kazandım, ben açıktan okunan bir bölümü tercih ettiğim için puanı çok yüksek değildi. Bilgisayar Mühendisliği gibi bölümleri düşünüyorsanız zor olabilir ama imkansız değil. Yapan arkadaşlarım var.
Hayır, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne geçtim. 4. sınıftan devam ettim 2 yıl okudum açıktan bitti. Bölümümün dersleri zordu. Sınav puanlarım düşük olsada geçiyordum. 2. yıl covid olduda puanı tavan yaptım