Windows 11 İnsider İSO dosyası (22000.132) Microsoft tarafından yayınlandı!

MS genişletmeyeceğini açıkladı:oops:
GüVeNlİğİnİ DüŞüNüYoRuZ demiş kullanıcıların dedim yemezler biliyorum yeni pc sattırmak istediğinizi :D
Aslında Wİndows ile AMD-Nvidia-İntel aynı firma sadece anlaşılmamak için isimleri değişik. Okuduktan sonra silin gizli bilgi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W11 kurunca geri dosya kaybetmeden W10 dönebiliyoruz mu?

Bir şey merak ediyorum. Ben laptop ile gelen Windows 10'u kullanıyorum. Microsoft hesabıma bağlı ve Dijital Lisans ile etkinleşmiş durumda. Temiz kurulumla Windows 11 kurduğum zaman Windows 11 etkinleştirilmiş olacak mı?

Bir şey merak ediyorum. Ben laptop ile gelen Windows 10'u kullanıyorum. Microsoft hesabıma bağlı ve Dijital Lisans ile etkinleşmiş durumda. Temiz kurulumla Windows 11 kurduğum zaman Windows 11 etkinleştirilmiş olacak mı?
Microsoft hesabınıza bağlı ise evet.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Son sürümde ne gelmiş?
Spotify destekli odak modunu destekleyen yeni bir saat uygulaması geldi. Sadece SSD kullanıcılarına Update güncellemelerin ne kadar süreceğine dair tahmin sistemi geldi. Ek olarak kullanım esnasındaki konum işaretinin gereksiz yere gözükmesine neden olan bir sorun düzeltildi. Pek bir şey yok.

dev channelde olanlara beta'ya geçmeyi önermişler
bir dahaki sürümde Android desteği geliyor galiba

Ne zaman tam sürüm yayınlanacak ?

Microsoft tarafından Windows 11 İnsider İSO dosyası an itibari ile yayınlandı. Ayrıca 22000.160 sürümü de güncelleme olarak sunuldu bilginize...
Her güncellemede görev çubuğu değişmiyor ve çalışmıyor, aşırı saçma ve can sıkıcı bir bug. (Aynı bu linkteki gibi https://i.imgur.com/09Vhill.gif)
İlk çıktığı zaman yüklemiş ve kullanmıştım, sonrasında Dev Channel diye W10'a geri döndüm ama şu an Beta'da ve geçmek istiyorum.
Microsoft yaptığı duyuruda sorunu araştırdıklarını belirtmiş, aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.
1629406037217.png

Peki Geçerken Oyunlar falan siliniyor mu ?

Tam sürüm ne zaman ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,081
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri