Hangi coini kazabilirim

ETH, RVN kazabilirsin. En çok rağbet görenlerden bunlar var.

ETH ve RVN en mantıklı seçimlerden birer tanesi olur.
Kazançları;
ETH Coin Günlük-Haftalık-Aylık Kazancı;
Günlük:
6,64 dolar=56TL 40Kuruş
Haftalık: 394TL 6 Kuruş
Aylık: 1.692TL

RVN Coin Günlük-Haftalık-Aylık Kazancı;
Günlük:
5,79 Dolar= 49TL 18 Kuruş
Haftalık: 344TL 26 Kuruş
Aylık: 1.475TL 4 Kuruş

Bu belirttiğim miktarlar kârdır. Elektrik faturasını gelen miktardan çıkardım.
En mantıklısı ve kolayı ETH gibi duruyor. RVN kazarken daha fazla güç tüketiyor, dolayısıyla daha fazla elektrik faturası geliyor.
RVN kazarken günlük elektrik faturası 0.67 dolar iken ETH'de bu miktar 0.54 dolar. Yani her türlü ETH kazmak en mantıklısı.

Kazançları;
Günlük:
6,64 dolar=56TL 40Kuruş

Günlük:

En mantıklısı ve kolayı ETH gibi duruyor. RVN kazarken daha fazla güç tüketiyor, dolayısıyla daha fazla elektrik faturası geliyor.
RVN kazarken günlük elektrik faturası 0.67 dolar iken ETH'de bu miktar 0.54 dolar. Yani her türlü ETH kazmak en mantıklısı.
Rx 5500xt 8gb ile dediğiniz miktarlar kazanılır mı

Kazançları;
Günlük:
6,64 dolar=56TL 40Kuruş

Günlük:

1660super için durum nedir?

rvn coin için watt tüketimi fazladır bu yüzden karta fazla yük biner. kartın modeli iyiyse rvn kazılabilir, gigabyte gaming oc modelinde bellek ısınmasından dolayı mh düşümü vardı mesela. kartın soğutmasını yapabilirseniz Rvn kazabilirsiniz ancak en basiti Eth dir. Ayarları basittir, elektrik tüketimi düşüktür bu yüzden ısınma derdi çok olmaz.

Diğerlerinden farklı olarak Ergo coin de mevcuttur ancak coin değeri inip çıktığı ve zorluğu arttığı için şu anda bir şey diyemiyorum.

özetle, LHR değilse Eth, LHR ise ve soğutmasını yapabilirseniz RVN, LHR ise ve soğutmasını yapamam derseniz ERGO coin madenciliği öneriyorum.

Kart elinde yok sanırım. Mining için kart araştırıyorsunuz galiba. 3080'ler Ethereum'da yüksek kâr sağlıyor. LHR olan modeli ise sırasıyla;
AION, SERO, ZANO, RVN, ERGO, AETERNITY, CFX'de daha çok kâr sağlıyor. Aralarında 3-5 cent oynuyor. Gündelik kur'a göre de değişiyor bu sıralama. Bir bakmışsın bugün RVN'de 7 dolar getiren kart yarın 3 dolar getirir, kim bilir..

Kart elinde yok sanırım. Mining için kart araştırıyorsunuz galiba. 3080'ler Ethereum'da yüksek kâr sağlıyor. LHR olan modeli ise sırasıyla;
AION, SERO, ZANO, RVN, ERGO, AETERNITY, CFX'de daha çok kâr sağlıyor. Aralarında 3-5 cent oynuyor. Gündelik kur'a göre de değişiyor bu sıralama. Bir bakmışsın bugün RVN'de 7 dolar getiren kart yarın 3 dolar getirir, kim bilir..
Miningi boş zamanlarda yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri