Hangi RTX 5060'ı Alayım?

Gigabyte alabilirsin ucuzlukla beraber sogutmasınıda yeterlice karşılar ama bütcen sınırlı değil ise ben olsam asus'un üst modellerine yönelirdim

bende gainward ghost 5060 vardı soğutması mükemmeldi kart çoğu zaman fan açmıyordu ama msı afterburnerden fanları %50 %100 e çekince fanlardan cızırdama sesi geliyordu takıntılı birisi olarak rahatsız etmişti beni ya geneli böyle ya da şansa bana denk gelmişti ama en ucuzunu alabilirsin 2 3 k verip iyisini almak saçma

5060 aşırı ısınan bir kart değil ucuz olanını alabilirsin. Ama bütçe artırabilirsen 5060 ti 16 GB veya 9060 XT 16 GB almanı tavsiye ederim. 9060 XT daha performanslı ve daha ucuz f/p bir tercih olur.

Gigabyte Eagle 5060 OC alırsan pcie girişi yarım slot yarısı yok yani mandala tutturamıyorsun genelde en ucuzu oluyor alırsan şok olma diye söylüyorum

Msı ventus 2x var
Gigabyte windforce var
Asus sual var
Ve İnno3d twinx var bunlardan hangisi daha iyi

butce varsa 9060xt 16gb

Msı ventus 2x var
Gigabyte windforce var
Asus sual var
Ve İnno3d twinx var bunlardan hangisi daha iyi
Fiyatları ne?
Dostum iyisini alcam derken fazla para verme. Kartin iyiliği gücünden sonra soğutma sistemindedir. Güçlüyse mesela, soğutma sistemi zayıfsa bu karti kotu wtkiler. Ama 5060 o kadar hard bi kart değil. Yani çok fiyat farkı varsa iyisini arama, ucuzundan al geç.

Ucuz olanı al, sağlam model almak istersen resmen 5070 alacak fiyata çıkarsın... Tabi çirkin kart istemiyorum diyorsan, yapacak bir şey yok. Görsele önem veriyorsan bence de çirkin bir şey alma sonra içine oturur. Sonuçta ayda yılda ekran kartı değiştiriyorsun.

kaç para ödeyeceksin ona göre farklı bir şey çıkabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,784
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri