Rx9060xt mi RTX 5060 mı?

DarLox

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
Hazır OEM paket alacağım ve sinerji ince hesapa falan baktığımda rtx 5060 lı sistemlerle rx9060xt li sistemler aynı fiyatlarda sizce hangisi daha mantıklı ve almak için önerebilecğiniz hazır sistemler varmı?

Hazır OEM paket alacağım ve sinerji ince hesapa falan baktığımda rtx 5060 lı sistemlerle rx9060xt li sistemler aynı fiyatlarda sizce hangisi daha mantıklı ve almak için önerebilecğiniz hazır sistemler varmı?
DLSS için 5060 daha mantıklı bence.

9060xt 16 gb

sistemi bütünü ile de değerlendirmek daha mantıklı olabilir

her türlü 9060xt

Dostum acelen yoksa oem paketleri ve indirimleri takip et bence mesela geçen vatanda 9060xt li ddr5 oem paket 45 bine gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Mutlaka içine sinen bir şey düşürürsün

Dlss 5 yolda ve mfg avantajı ile 5060 daha mantıklı. Neredeyse her oyunda dlss desteği varken çoğu oyunda fsr 4 (4 den öncekilerin görüntüsü berbat) yok. Amd deki driver hataları da düzelmiş değil bu arada.

Bütçene uyuyorsa 9060xt 16gb tercih etmeni tavsiye ederim, 5060ti'dan biraz daha düşük performansı %30 uyguna alabilirsin, ben 5070ti ve daha üstü almayacaksan nvidia almanın hiçbir anlamı olmadığını düşünüyorum, 8gb vram geleceği olmayan bir sistemdir.

Dostum acelen yoksa oem paketleri ve indirimleri takip et bence mesela geçen vatanda 9060xt li ddr5 oem paket 45 bine gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Mutlaka içine sinen bir şey düşürürsün
Zaten 2 3 hafta vaktim var biraz takip edeceğim.

8 gb vramli ekran kartları benim için ölü artık. Mümkünse 8 gb üstü kartlar tercih edin.

Geri