15600tl'ye Rtx 5060 Alınır mı

illa nvidia olacaksa zaten çok seçenek yok sıfır olarak. ama ben olsam 2. el 16vramli 9060xt alırdım benzer bütçeye

alınır yenir

Arkadaşlar 15.6K TL'ye rtx 5060 var sizce alınır mı bu fiyata?
Vram 8 mi 16 mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

illa nvidia olacaksa zaten çok seçenek yok sıfır olarak. ama ben olsam 2. el 16vramli 9060xt alırdım benzer bütçeye
Daha mantıklı zaten. Artık 8gb vramli ekran kartını 1080p de kullanmak bile saçma. 16gb 9060xt daha mantıklı olacaktır. Ancak o sa 21-22k seviyesinde 15-18k arası görürseniz yapışın.

8GB Vram versiyonu hocam birde yayın açtığım için nvidia daha iyi olur gibi geldi bana

2. El 9060 bulunmaz ki? 5060 için baya iyi fiyat hala duruyosa alın.
nasıl baya iyi fiyat hocam 5060 zaten sürekli 15-16 bandına satılıyor. ayrıca bu paraya 2. el 9060xt de bulunmazki demişsinde sarı sitede birsürü ilan vardır pazarlıkla falan benzer fiyata alınabilir.

8GB Vram versiyonu hocam birde yayın açtığım için nvidia daha iyi olur gibi geldi bana
detaylı bilmiyorum ama bende nvidianın yayın konusunda biraz daha iyi olduğunu duydum fakat sırf bu bahsedilen fark için 16gb vramden ve kas gücünden ödün vermek bence mantıklı olmaz hocam. tlou gibi oyunlarda hatta vram hatası alabilirsiniz 2kda oynamak istediğinizde

nasıl baya iyi fiyat hocam 5060 zaten sürekli 15-16 bandına satılıyor. ayrıca bu paraya 2. el 9060xt de bulunmazki demişsinde sarı sitede birsürü ilan vardır pazarlıkla falan benzer fiyata alınabilir.

detaylı bilmiyorum ama bende nvidianın yayın konusunda biraz daha iyi olduğunu duydum fakat sırf bu bahsedilen fark için 16gb vramden ve kas gücünden ödün vermek bence mantıklı olmaz hocam. tlou gibi oyunlarda hatta vram hatası alabilirsiniz 2kda oynamak istediğinizde
Hocam ben baktığımda 20bindi indirimde sandım 9060xt de yeni kart o sebeple daha 2.ele çıkmaz demiştim ama dediğiniz doğrudur o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,497
Üyeler
195,372
Son üye
emintr
Geri