Seç beğen oyna.steam koleksyon kartı alıp level kasıcam 5 tane koleksyon kartı yeter biliyorsanız önerir misiniz??
Buradaki her oyun ücretsiz bir şekilde kart düşüremez. Çoğu oyun uygulama içi satın alma olmadan kart düşürmüyor.Seç beğen oyna.
![]()
Steam Search
store.steampowered.com
ben kart düşürmek istemiyom 20tl cüzdan kodu var şuan onla kartları direk satın alıp steam leveli yükselticemBuradaki her oyun ücretsiz bir şekilde kart düşüremez. Çoğu oyun uygulama içi satın alma olmadan kart düşürmüyor.
Arada istisnalar var tabi ki.
Ücretli oyunların kartlarını da satın alabilirsin.ben kart düşürmek istemiyom 20tl cüzdan kodu var şuan onla kartları direk satın alıp steam leveli yükselticem
csnin kartını fulledim global sentinel yaptım garrys mod satın almıştım 6 - 7 ay önce onunkinide fulledim şuanda 13 levelim 14 olmama 84 xp kaldıÜcretli oyunların kartlarını da satın alabilirsin.
Sadece Steam leveli kasacaksan mümkün olan en ucuz kartları bulmaya çalış.csnin kartını fulledim global sentinel yaptım garrys mod satın almıştım 6 - 7 ay önce onunkinide fulledim şuanda 13 levelim 14 olmama 84 xp kaldı
Aslında bende küçük oyun alıp kart kasmasını tavsiye ederim ama ücretsiz olsun deyince bunları önerdim.Buradaki her oyun ücretsiz bir şekilde kart düşüremez. Çoğu oyun uygulama içi satın alma olmadan kart düşürmüyor.
Arada istisnalar var tabi ki.
Level kasmak istiyorsan steam level botlarını kullanabilrsin. Onlar sana en ucuz kartları verir.csnin kartını fulledim global sentinel yaptım garrys mod satın almıştım 6 - 7 ay önce onunkinide fulledim şuanda 13 levelim 14 olmama 84 xp kaldı
o nası oluyor gösterebilir misiniz yapıyım hemenSadece Steam leveli kasacaksan mümkün olan en ucuz kartları bulmaya çalış.
Bu arada oyunları satın almasan bile kartlarını alabiliyorsun, yani sadece elindeki oyunların kartlarına bakma.
steam şifremi vs. girmemmi lazımAslında bende küçük oyun alıp kart kasmasını tavsiye ederim ama ücretsiz olsun deyince bunları önerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Level kasmak istiyorsan steam level botlarını kullanabilrsin. Onlar sana en ucuz kartları verir.
Mağazadan koleksiyon kartı olan herhangi bir oyun bul ve pazarda kartlarını ara.o nası oluyor gösterebilir misiniz yapıyım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steam şifremi vs. girmemmi lazım
kart kasmak çok mantıklı bence 0 abartısız dün 3 leveldim 10tl gibi bir parayla 13 oldumMağazadan koleksiyon kartı olan herhangi bir oyun bul ve pazarda kartlarını ara.
En az kart sayısına ve en ucuz kartlara sahip olan bir oyun bulduğunda da tüm kartlarını alıp rozet işlersin.
ban riski varmı veya şifre falan vermemiz lazımmıBak ben leveli hep buradan kastım. Daha uygun fiyata daha fazla level kasabiliyorsun. Çünkü sana ucuz kartları veriyor. Arkadaşlık isteği attığında otomatik komutlar çıkıyor karşına. O komutlardan emir veriyorsun. Ama şimdi arkadaş eklenmiyor hizmet dışı herhalde. Bi takip et derim.
![]()