- Reaksiyon skoru
- 33
arkadaşlar direksiyon seti piyasasını hiç bilmiyorum henüz bütçe belirlemedim ama hissiyatı filan güzel olan max 250 tl direksiyon seti öneriniz varsa memnun olurum
250 tl direksiyon hiç alma kral değmez 90 dereceye alcaksan 900 derece al onlarda 3.000 civarlarında 250 tl direksiyon kaldımı sanmamarkadaşlar direksiyon seti piyasasını hiç bilmiyorum henüz bütçe belirlemedim ama hissiyatı filan güzel olan max 250 TL direksiyon seti öneriniz varsa memnun olurum
o zaman en düşük ne kadar250 liraya 7. el bile bulamazsınız maalesef eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız
250tl ye bulunuyor. Güzel görünüyor.2. el fiyatını bilmiyorum ama snopy v5h alabilirsiniz
düşük ve kaliteli ne kadar250 TL direksiyon hiç alma kral değmez 90 dereceye alcaksan 900 derece al onlarda 3.000 civarlarında 250 TL direksiyon kaldımı sanmam
Mesela 2.el rampage v900s olabilir.en
düşük ve kaliteli ne kadar
ben 2.el ürün almayı sevmiyorum bir sıkıntı olsa bozulsa garanti olmadığı için para çöpe gidiyo ucuza varsa öneriniz en düşük fiyat bütçeyi arttırabilirim250tl ye bulunuyor. Güzel görünüyor.
üşük ne kadara varMesela 2.el rampage v900s olabilir.
250tl ye sıfır direksiyon alamazsın onu söyliyim.ben 2.el ürün almayı sevmiyorum bir sıkıntı olsa bozulsa garanti olmadığı için para çöpe gidiyo ucuza varsa öneriniz en düşük fiyat bütçeyi arttırabilirim
en
o zaman en düşük ne kadar
ben bir tane buldum kontoland ft093 bütçemi arttırıp bunu alabilirim nasıldır bu ürünMesela 2.el rampage v900s olabilir.
2000 TL civarı Logitech G27 bulunabilir 2. el.en
düşük ve kaliteli ne kadar
Kaliteli değil.Mesela 2.el rampage v900s olabilir.