150 binlik araba önerisi.

Kendi aracım şuan 1.6 nissan qashqai eski aracımda qashqai idi. Tüm serilerini kullandım müthiş ötesi araçtır ama japonların masrafı çok olur hocam. Hele birde dizelse vay haline. Benim egea tavsiye etmemdeki neden aracın çok kaliteli olması değil bakımının vs. ucuz olması.
Japon araçlar derken toyota dan bahsetmiyoruz değilmi? Fiat araçlarında malzemeler bir tık kötü olduğu için bakımları ucuz oluyor

Japon araçlar derken toyota dan bahsetmiyoruz değilmi? Fiat araçlarında malzemeler bir tık kötü olduğu için bakımları ucuz oluyor
Nissan ve hondadan bahsediyorum. Ben egeadan gayet memnun kaldım kullanırken. Lpg ile kullanılmak isteniyorsa kesinlikle egea tavsiye edilmeli. Zaten lpg sistemi hazır olarak geliyor biliyorsunuz.

4 kişilik bir aileyiz ve Tokatta yaşıyoruz (Bazenleri trafik ve yollar sıkıntı oluyor lazım olur diye)
Klimanın olması çok önemli çok sık kullanırız ve yazları uzun yola çıkma ihtimalımız çok yüksek.
4 kişiyiz ama genelde arabada daha fazla kişi olur o yuzden sıkışık binmek istemiyoruz.
Ama öyle çok büyükte araba olmamalı ortalama diyelim.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
1.4 fire egea kendim kullandım biliyorum. Gayet güzel araç benzinliside gayet kolay bulunuyor ve en çok piyasası dönen araç nasıl satamayacaksın. Asıl Citroen Picassonun 2. eli yok sen 2. el liderine satılmaz diyorsun. Yağ yakma olayını bende duydum ama kullandığım araç neredeyse 2 yıldır bizde ve böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Çok satıyor olabilir ama dizelleri
Hangi şirketin benzinli egea aldığını gördün?
Citroeni de satarsın egea gibi şak diye satamassın belki ama satarsın sonuçta

Çok satıyor olabilir ama dizelleri
Hangi şirketin benzinli egea aldığını gördün?
Citroeni de satarsın egea gibi şak diye satamassın belki ama satarsın sonuçta
2. El pazarı sadece şirketler üzerinden dönmüyor hocam emin olun benzinlisi de en az dizeli kadar piyasası dönen araçlardan.

Otomobil ruhsatlı
7 kişilik
Ekonomik az yakan motor
L200 vs. Girme sakın uzun yolda arka koltukta ameliyata girmiş gibi olursunuz
Önerim c4 picasso
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem az yakıyor hem yağ yakıyor
Hem benzinlisi tutulmuyor hızlı satamıyorsun
Bu araba neden bu kadar pahalı anlamış değilim tip desen tip yok özellik desen kendi kategorisinde normal özellikler... Aaa pardon biz TR serverın da oynuyoruz demi.

4 kişilik bir aileyiz ve Tokatta yaşıyoruz (Bazenleri trafik ve yollar sıkıntı oluyor lazım olur diye)
Klimanın olması çok önemli çok sık kullanırız ve yazları uzun yola çıkma ihtimalımız çok yüksek.
4 kişiyiz ama genelde arabada daha fazla kişi olur o yuzden sıkışık binmek istemiyoruz.
Ama öyle çok büyükte araba olmamalı ortalama diyelim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Nissanda 30 bin tl kadar hasar kaydı vardı suv olarak bu daha iyi gözüktü gözüme klima olayınıda sorup kesin olarak cevap alırsanız sizin için daha iyi olur.

Birde bu hem az yakar hemde sedan tarzı geniş iyiye benziyor.

tabii ki çok daha iyi arabalar bulunabilir ama nacizane bende bulduğum kadar yardımcı olayım dedim. Transporter tarzı bir araba önermedim çok büyük istemediğin için.

Bu araba neden bu kadar pahalı anlamış değilim tip desen tip yok özellik desen kendi kategorisinde normal özellikler... Aaa pardon biz TR serverın da oynuyoruz demi.
Özellik konusunda gerçekten segmentinde yarışır düzeyde
Ama çok pahalı bende biliyorum
Ona da ben bir şey yapamıyorum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,773
Üyeler
187,980
Son üye
bilgilendirme36