YARDIM ! 12.sınıf okul dondurma

Ynarcik

80+
Reaksiyon skoru
22
Selamun aleykum arkadaşlar . Ben aihl de okuyan 12. sınıfa geçen Sayısalcı bir arkadaşım . 9. 10. 11 de genel tekrar yapmadım ve bu 10. sınıf mart ayında okullar kapandıktan sonraki diğer döneme devam etmedim
bu yaz çalışıcam dedim ancak maddi sıkıntılar vb. sebeplerden çalışamadım (ki tekst kitaplarını ağustos başı aldım ).Ancak ağustosta da çalışmak zorunda kaldım ve uzun lafın kısası tekrar edilmemiş ve bazı yerlerde hiç öğrenmediğim ya da çok çok az bildiğim konularım var . Bir de şimdi 12. sınıf eklenecek ve ben bu işleri bir arada yürüteceğimi zannetmiyorum.
Okulu dondurmak ve bir sonraki yaza kadar BÜTÜN eksiklikleri tamamlayıp 12 ye öyle atılmak istiyorum ne dersiniz ?

Yani 12 de sınava girip mezuna kalsan da aynı şey gibi
knk öle de şöyle bir durum var ben bu sene yaza(yaz hariç) kadar çalışırsam maddi durumdan da iyi olur ama herşeyden önemlisi 9 10 11 temeli yokken tekrarı yokken 12. sınıfta boş denemelere ve testlere para vericem çünkü bastığım toprak kaygan

knk öle de şöyle bir durum var ben bu sene yaza(yaz hariç) kadar çalışırsam maddi durumdan da iyi olur ama herşeyden önemlisi 9 10 11 temeli yokken tekrarı yokken 12. sınıfta boş denemelere ve testlere para vericem çünkü bastığım toprak kaygan
Konu da uzman olana sor okul müdürü rehberlikci flaan

knk öle de şöyle bir durum var ben 9 10 11 i tekrar etmemiş iken ve eksiklerim var iken 12. sınıfta hiçbirşey anlamıycam ve boş testlere ve denemelere gircem oluşan stres ve baskıyı anlatmaya gerek yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu da uzman olana sor okul müdürü rehberlikci flaan
tm bro

açık liseye geç o zaman niye zaman kaybediyorsun

Bence 12ye devam etmelisin hocaların zaten eksik bilgilerini kapatmana yardımcı olacaklardır. Dondurduğun zaman o bilgileri emin ol tek başında yeterli derecede edinemeyeceksin. Kendini deneyip mezuna kalmak senin için tecrübede olacağı için daha faydalı olacaktır.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,688
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri