Çözüldü✓ Siparişim ülkeye girdi fakat ne zaman gümrük kontrolune girer?

Reaksiyon skoru
20
Aliexpress'den aldığım ürünüm bugün ülkeye geldi fakat ne zaman gümrük kontrolüne girer? beş günde ülkeye geldi s sanırım şanslıyım.

kargo.png

Aliexpress'den aldığım ürünüm bugün ülkeye geldi fakat ne zaman gümrük kontrolüne girer? beş günde ülkeye geldi s sanırım şanslıyım.

Alıntıyı görüntüle
Ben son sipariş ettiğimde kargo 4 günde gümrüğe geldi sonra 5 gün gümrükte bekledi PTT de 2 haftada bizim ilçedeki şubeye getirdi dağıtıma çıkarmadılar biz aldık o.O2

Bende drone parçası istemiştim 2018'in Mayıs ayında Haziran gibi Türkiye'ye giriş yaptı ama daha gelmedi :/.

hocam bekledikçe vergisi artmaz yoğunluğa göre bekletirler. Fiyatda tamamen memurun insafına kalmış. Ayrıca sipariş verirken faturada düşük fiyat gösterirseniz vergi az çıkıyor. Satıcıyla iletişim kurarak yapabilirsiniz

hocam bekledikçe vergisi artmaz yoğunluğa göre bekletirler. Fiyatda tamamen memurun insafına kalmış. Ayrıca sipariş verirken faturada düşük fiyat gösterirseniz vergi az çıkıyor. Satıcıyla iletişim kurarak yapabilirsiniz
gümrükte bekledikçe depo'da muhafaza kaldiği sürece her gün iki buçuk lira artiyor diye biliyorum.

gümrükte bekledikçe depo'da muhafaza kaldiği sürece her gün iki buçuk lira artiyor diye biliyorum.
Öyle bir kural hiç getirilmedi diye biliyorum. Haftalarca gümrükte beklemiş kargom oldu vergisinde artış bulunmuyor. Endişelenmeyin yani.

hocam belki çok büyük ürünlerde olabilir. Ama şimdiye kadar 20-30 ürün aldım henüz böyle bir şey ile karşılaşmadım.

Aras ne zamandan beri yurtdışı kargolarını getiriyor? Ne korkması mükemmel bir şey bu, sırf şu PTT yüzünden yurtdışı ürün almıyorum kaç aydır 😂
i istediğim şey az önce geldi kurulumunu yaptim düzgün çalişiyor ülkeye geldikten iki gün sonra bana geldi bir gün gümrük'te bekledi falanda ürünün üzerinde ne kadar vergi kesildiği yazmiyordu ve ben 60 lira vergi ödedim aliexpress'de g-galiba cidden 60 lira ödedim.
1630577268337.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri