helenistik
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Aliexpress'den aldığım ürünüm bugün ülkeye geldi fakat ne zaman gümrük kontrolüne girer? beş günde ülkeye geldi s sanırım şanslıyım.
büyük ihtimalle yarın girer hocam ama Allah bilirAliexpress'den aldığım ürünüm bugün ülkeye geldi fakat ne zaman gümrük kontrolüne girer? beş günde ülkeye geldi s sanırım şanslıyım.
Alıntıyı görüntüle
Ben son sipariş ettiğimde kargo 4 günde gümrüğe geldi sonra 5 gün gümrükte bekledi PTT de 2 haftada bizim ilçedeki şubeye getirdi dağıtıma çıkarmadılar biz aldıkAliexpress'den aldığım ürünüm bugün ülkeye geldi fakat ne zaman gümrük kontrolüne girer? beş günde ülkeye geldi s sanırım şanslıyım.
Alıntıyı görüntüle
abo aras kargo getirecek ürünümü korkmali miyim? bir şey olur mu?Ben son sipariş ettiğimde kargo 4 günde gümrüğe geldi sonra 5 gün gümrükte bekledi PTT de 2 haftada bizim ilçedeki şubeye getirdi dağıtıma çıkarmadılar biz aldık![]()
Aras ne zamandan beri yurtdışı kargolarını getiriyor? Ne korkması mükemmel bir şey bu, sırf şu PTT yüzünden yurtdışı ürün almıyorum kaç aydırabo aras kargo getirecek ürünümü korkmali miyim? bir şey olur mu?
s sanırım istanbul'daki bahçeşehir ukim'den aliyorlar kargo mu cainiao'da dağiticinin aras kargo olduğu yaziyor.Aras ne zamandan beri yurtdışı kargolarını getiriyor? Ne korkması mükemmel bir şey bu, sırf şu PTT yüzünden yurtdışı ürün almıyorum kaç aydır![]()
hocam gümrük'ten hala geçmedi ukim'de bekliyor aceleci birisi asla olmadim ama gümrük muhafaza yerinde her gün kaldiği süre ödeyeceğim vergi hayli articak b bekliyorum.büyük ihtimalle yarın girer hocam ama Allah bilir
gümrükte bekledikçe depo'da muhafaza kaldiği sürece her gün iki buçuk lira artiyor diye biliyorum.hocam bekledikçe vergisi artmaz yoğunluğa göre bekletirler. Fiyatda tamamen memurun insafına kalmış. Ayrıca sipariş verirken faturada düşük fiyat gösterirseniz vergi az çıkıyor. Satıcıyla iletişim kurarak yapabilirsiniz
Öyle bir kural hiç getirilmedi diye biliyorum. Haftalarca gümrükte beklemiş kargom oldu vergisinde artış bulunmuyor. Endişelenmeyin yani.gümrükte bekledikçe depo'da muhafaza kaldiği sürece her gün iki buçuk lira artiyor diye biliyorum.
hocam belki çok büyük ürünlerde olabilir. Ama şimdiye kadar 20-30 ürün aldım henüz böyle bir şey ile karşılaşmadım.gümrükte bekledikçe depo'da muhafaza kaldiği sürece her gün iki buçuk lira artiyor diye biliyorum.
i istediğim şey az önce geldi kurulumunu yaptim düzgün çalişiyor ülkeye geldikten iki gün sonra bana geldi bir gün gümrük'te bekledi falanda ürünün üzerinde ne kadar vergi kesildiği yazmiyordu ve ben 60 lira vergi ödedim aliexpress'de g-galiba cidden 60 lira ödedim.Aras ne zamandan beri yurtdışı kargolarını getiriyor? Ne korkması mükemmel bir şey bu, sırf şu PTT yüzünden yurtdışı ürün almıyorum kaç aydır![]()