Dambıl Kaldırınca Belim Ağrıyor

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,618
dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden

Isınma hareketleri yap ilk önce.

Ben yeni başlarken 2.5 kg lar ile başladım biraz fazla o yada büyük ihitmal hareketleri yanlış yapıyorsundur videolarını izle

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
4 kilo ağır geliyor herhalde. 2 veya 3 kiloluklardan dene. Bir de kaldırırken belini dik tutmaya çalış.

Ben Koltuktan kalkarken ivme kazanmaya çalışıyorum.
yoksa kalkamıyorum.
aşağıya bile eğilemiyorum sen yine kaldırabiliyosun dambılı :D

Kaldırırken belin hareket ediyor mu

Ben başlangıçta 10 kg ile başladım yani toplam 20 kg bana bir etkisi olmamıştı vücut dayanıklılığı ile ilgili olabilir

hareketi yanlış yapıyorsun olay bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,870
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri