Kendi attığın cihazın ekranının ne olduğunu biliyor muydun peki? O da TN.Ekranı tn panel olduğu için önermedim bunu. Rahatsızlık verebiliyor tn panel olması.
bunumu alayım yukarıdaki epey linkli lenovoyu mu hangisi daha iyiben olsam bunu alırdım sonuçta işlemci 11.nesil 4gb rami geriye kalan 700 TL ile 4gb daha alıp takarsın veya taktırırsın bu güzelmiş
freedosa kendin kurarsın zaten çok basitHP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 2N2Q9EA, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 2N2Q9EA, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1005G1 GTA V'i 720P en düşük ayarlarda 20 FPS oynatırken, 5300U 1080P Normal ayarlarda 45 FPS oynayabiliyor.bunumu alayım yukarıdaki epey linkli lenovoyu mu hangisi daha iyi
IPS?Kendi attığın cihazın ekranının ne olduğunu biliyor muydun peki? O da TN.![]()
Barış Yalçının attığı laptop güzel fakat ekran paneli kötü. Sizin için sıkıntı değil ise alabilirsiniz gayet güzel.bunumu alayım yukarıdaki epey linkli lenovoyu mu hangisi daha iyi
Acer'in kendi resmi sitesinde IPS diye bir şey yazmıyor. Ayrıca kendim Aspire 5 serisini kullanıyorum, benim ekranım da TN. Kullanıcıdan daha mı iyi bileceksin?
TN yazıyor mu?Acer'in kendi resmi sitesinde IPS diye bir şey yazmıyor.
Olabilir, bütün Aspire 5 laptoplar TN ekranlı mı?Ayrıca kendim Aspire 5 serisini kullanıyorum, benim ekranım da TN.
Önerdiğim laptobu kullanmadığınız için sorun yok.Kullanıcıdan daha mı iyi bileceksin?